Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1,4 MILIJUNA DOLARA
Povratak na članak

Obama odlučio kako će podijeliti Nobelovu nagardu

Prošlogodišnji dobitnik Nobelove nagrade za mir, američki predsjednik Barack Obama, sav novac od nagrade podijelit će na nekoliko dobrotvornih organizacija i zaklada.

Komentari 17

LA
LaCroina
14:19 12.03.2010.

venlo@, ne lupetaj, svima si se popeo na vrh glave. Ne javljam se često, ali čitam što pišeš, čudi me da tebi nije jasno, koliko si glup. Sad zdravo!

VL
AA
AA
10:03 12.03.2010.

A joj je lako nesto dijeliti sto nisi niti zaradio a kamo li zasluzio

VL
OB
-obrisani-
10:04 12.03.2010.

Kad je Obama zadnji put dijelio novac, puno je manje razbijao glavu. Najprije zato što pri dijeljenju veeelikog novca ne treba imati puno pamet, čak je i pamet i nepoželjna. Negdje oko 1000 milijardi dolara je podijelio onima koji novca ionako najviše imaju - bankama ilustrirajući tako onu biblijsku Tko ima nadodat će mu se, a tko nema oduzet će mu se i ono što ima. Niti je ono bio njegov novac, niti je ovaj džeparac njegov novac - zaključak -lako je tuđim k..cem po koprivi tući.

VL
OB
-obrisani-
11:30 12.03.2010.

Venlo i AA (Anonimni Alkoholicar?): kad Obama ne bi podijelio novac, ne bi bilo u redu. A kad Obama podijeli novac - isto nije u redu ... Sto bi vas usrecilo i zadovoljilo?

VL
OB
-obrisani-
13:06 12.03.2010.

Šizife Nije Obama tu da \"zadovoljava\" ovdašnje pučanstvo, a bogme ni američko. Glasnogovornik je tek onog malog kruga ljudi koji su ga postavili za svog manekena i izvršitelj zadataka koje su mu postavili. Ništa više.

VL
OB
-obrisani-
13:13 12.03.2010.

venlo@, Obama je predsjednik jedne vrlo moćne zemlje a ne maneken, iako relativno dobro izgleda, nije da si ljubomoran na njegov izgled pa ne vidiš koliko je dobar potez napravio razdijelivši u humane svrhe novac koji je dobio...?

VL
OB
-obrisani-
14:04 12.03.2010.

Ako si ti ljubomorna na izgled Angele Merkel, bit će da sam onda i ja na Obamin, al baš se ne sjećam da sam dometnuo što o izgledu korporacijskog službenika (ono maneken se ne odnosi na izgled, nego na nošenje kreacija koju netko drugi kreira).

VL
OB
-obrisani-
14:13 12.03.2010.

Venlo, opet ti fantaziraš, dobro ti je Inge rekla, kakav maneken? A tek preostali dio komentara. Manekenu izgled kao nije važan? Gdje si vidio nekog sličnog sebi a da je maneken? Kad već zagovaraš priču o kreacijama i kreatora, ne, ne shvaćaš još, čija si ti lutka na kratkom končiću.....? Bravo Obama, lijepa i humana gesta!

VL
OB
-obrisani-
14:15 12.03.2010.

Tajnaa A tko si ti? Manekenka nisi. Novi look, ili samo novi nick? Mišljah da si Inge, na istoj ste frekvenciji (nešto između soprana i kreštanja).

VL
OB
-obrisani-
14:22 12.03.2010.

Venlo, ne bih dalje, Prestani mrziti ljude koji čine dobra djela.. Treba pohvaliti postupke, ako su u redu čak i kod onih koji su ti smrtni neprijatelji... Obama je učinio samo dobro djelo. Što tebi ne valja?

VL
OB
-obrisani-
14:31 12.03.2010.

Tajnaa Tvoj način da optužuješ druge za ovo , ono, da lažeš i izmišljaš gadarije o drugima, nije novina. Sad mi uvaljuješ i mržnju prema nekomu. Obama je dobio Nobelovu nagradu za mir. Zašto? Zato što će možda nešto napraviti.. Tom dodjelom, Nobelova nagrada (i oni koji ju daju) je pala na razinu dodjele Oskara. Osim nagrade, dobio je i nekakav novac kojeg sad dijeli. Dolje sam rekao kako je na račun američkih poreznih obveznika (ali i ostatka svijeta) već podijelio 1000 milijardi dolara, ovaj milijun i pol nekakvim zakladama je manje od pranja savjesti.

VL
CI
cicibela
15:02 12.03.2010.

Kako se već ustalila nova doktrina preventivnih ratova, tako će od sada i Nobelove nagrade biti preventivne. Čim posumnjaš da bi netko mogao ugroziti tebe ili tvoju zemlju, vadiš oružje i pucaš... Isto tako čim posumnjaš da bi netko mogao u budućnosti biti zaslužan za otkriće lijeka protiv raka, dodjeliš mu nagradu. Pa za mir, isto tako... I to sve prolazi. Kad se mase naviknu na život u apsurdu, postaju krotke ko ovce...

VL
OB
-obrisani-
15:34 12.03.2010.

super odluka Obame, ..realno je -kada se podjeli ta nagrada za Mir, na \"visé- komada\" ..onda nastaje Rat...!!..-:))

VL
Avatar sasanet
sasanet
15:42 12.03.2010.

ova nobelova nagrada je malo cudna. mislim Obama vodi rat u afganistanu i daje naredbe da se ubijaju muslimanil. zar takva osoba zasluzuje nobelovu nagradu.(osoba koja indirektno ubija,isto kao i bush) samo se podsjetite ako neznate da amerikanci ne vode rat na bliskom istoku zbog talibana nego zbog nafte i plina u kazahstanu...jer bi oni zeljeli projektom \"nabucco\" kontrolirat izvoz nafte i plina (trenutno tu cast ima rusia). zato je rusia reagirala ratom u gruziji tj.(samo se vi ameri priblizite i bicete ozljedjeni kao i vasi trenirani gruzijci). zasto je bush zelio proturaketni stit? pa da moze da kontraodgovor za bilo koji potez rusije u slucaju da nabucco sprecava rusia. ali su zato rusi odma napravili novu vakumsku bombu nazvavsi je majokm svih raket.koj je u stanju probiti proturaketni stit i protuzracni obrambeni sustav s-400 koji proturaketni stit cini sranjem za ruse. napad 9.rujna je iznisljena prica samo da bi amerikanci imali razlog ordiniranja na bliskom istoku. sad su jos i poceli izmisljat da iran ima nuke. program. mislim stvarno imaju bujnu mastu.

VL
Avatar sasanet
sasanet
15:45 12.03.2010.

da nebi neko krivo shvatio ovaj komentear ispod na nije u skladu sa temom: citiram: \"koja ju mu je nagradu dodijelila više zbog njegovih stremljenja i namjera te zbog toga što je \"preokrenuo smjer svjetske politike\", nego zbog konkretnih dostignuća..\"" to sto je odlucio podjelit nagradu otom potom.

VL
OB
-obrisani-
15:57 12.03.2010.

Obamu ovdje dolje kritiziraju sivi misevi, luzeri i prosjecne nule. Da Obama nije podijelio nagrade, ne bi bilo u redu. Kad Obama podijeli nagradu, opet nije u redu. Nista novo pod suncem! Zavist i mrznja sivih miseva...

VL
CI
cicibela
20:22 12.03.2010.

sizife, kao i što sam vidiš, ali glumiš da ne vidiš, ne kritizira se Obamu što je podijelio nagradu. Kritizira se apsurd da je on uopće dobio nagradu. Ako ti znaš tajnu zbog čega je Obama dobio Nobelovu nagradu, podijeli je s ostalima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.