Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konvencija demokrata

Obama i službeno nominiran za kandidata demokrata

Clinton i Obama (1)
Reuters/Pixsell
06.09.2012.
u 09:09

Govor na demokratskoj konvenciji u Charlotti u Sjevernoj Karolini, u kojem je snažno branio Obaminu gospodarsku politiku, održao je bivši američki predsjednik Bill Clinton

Bivši američki predsjednik Bill Clinton održao je govor u kojem je snažno branio Obamino vođenje američkog gospodarstva i iznio detaljan napad na republikanskog kandidata Mitta Romneya, javlja Reuters. Govor je, 12 godina nakon što je napustio Bijelu kuću, održao na demokratskoj konvenciji u Charlotti u Sjevernoj Karolini, na kojoj je Obama i službeno nominiran za predsjedničkog kandidata Demokrata.

Rekao je kako Obamu ne treba optuživati zbog slabog gospodarstva koje je naslijedio 2009. te da je postavio čvrste temelje za njegov oporavak pod uvjetom da ga birači ponovno izaberu na izborima 6 studenog. − Nijedan predsjednik, ni ja ni bilo tko od mojih prethodnika, ne bi mogao za samo četiri godine potpuno popraviti štetu koju je zatekao − rekao je Clinton.

Njegov govor izazvao je ovacije tisuća demokrata koji su do vrha napunili dvoranu u kojoj se održavala konvencija. Nakon Clintonova govora na pozornicu se popeo i sam Obama, pred kojim se Clinton naklonio i snažno ga zagrlio.

>>  Michelle Obama: Barack je proživio američki san i isto želi za druge

>> Chuck Norris najavio 1000 godina tame SAD-u ako izaberu Obamu

Komentara 3

KR
kraljzvonimir
09:16 06.09.2012.

Mit Romney je pravi pokazatelj o kakvom se politicaru radi..Angazirao Chuck Norrisa...hehehe...Mozda je nećak od istog...Nećak Norris

CV
crna vrana
09:54 06.09.2012.

Stiskao Bill Hussu Baracka ko Monicu Lewinsky.

PR
Protivcenzure
13:29 06.09.2012.

ako pobjedi romney sad će opet napasti nekoga na bliskom istoku!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije