Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELA KUĆA
Povratak na članak

Obama ga prozvao 'Ebola carem', a Biden sada imenovao budućim šefom kabineta

"Dugo i raznoliko iskustvo Rona Klaina i njegova sposobnost da radi s ljudima svih političkih stajališta su ono što trebam u osobi šefa kabineta Bijele kuće u vremenu kada proživljavamo krizu i radimo na zajedništvu naše zemlje", izjavio je Biden

Komentari 2

SI
sisavac
11:34 12.11.2020.

malo se zamisliš nad ovime... sa 59 godina preuzimaš osoblje bijele kuće. sa 78 odlaziš na novi posao, predsjednik... u rh sa 59 godina skupljaš novac za podmititi nekog da odeš u prijevremenu mirovinu. sa 78 ti si već dobrih 20 godina u mirovini... kasnimo mi jako za drugima.

VL
AA
aabbcc
11:49 12.11.2020.

Bilden je dobar, pravi izbor za borbu protiv korone i zastitu starackih domova da virus ne probija u njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.