Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANIST

Obama donira 1,4 milijuna dolara od Nobelove nagrade

obama
13.03.2010.
u 15:57

Najveći dio novca namijenjen je organizaciji Fisher House, koja osigurava smještaj obiteljima stradalih vojnika

Barack Obama donirat će 1,4 milijuna američkih dolara, koje je dobio za osvajanje Nobelove nagrade za mir. Obama je odlučio novac podijeliti dobrotvornim udrugama, uključujući one koje pomažu potresom zahvaćeni Haiti, obiteljima stradalih vojnika i drugim organizacijama, izvijestili su iz Bijele kuće.

Četiri mjeseca nakon što je američki predsjednik osvojio prestižnu nagradu u Oslu, Obama je odlučio podijeliti 1,4 milijuna dolara. Najveći dio novca namijenjen je organizaciji Fisher House, koja osigurava smještaj obiteljima stradalih vojnika. 200.000 dolara donirat će Clinton-Bush organizaciji za pomoć Haitiju te će velik dio novca izdvojiti za školovanje studenata nacionalnih manjina. Ostatak je podijeljen drugim dobrotvornim organizacijama, prenosi Telegraph.

Ključne riječi

Komentara 1

SL
sljivak
16:25 13.03.2010.

Ante Gotovac ima IQ 95. Misliš da si pametniji? Provjeri! -----> http://hr.test-iq.com/#111706

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije