Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez pitke vode

Obalna straža dostavlja vodu stanovnicima zadarskih otoka

\'voda...slavonija...slavonski brod...070208... voda-slavina snimio:ivica galovic\'
Ivica Galović/PIXSELL
07.08.2012.
u 10:03

Dostava pitke vode počela je na otoku Veli Iž, jednom od 18 naseljenih otoka zadarskog arhipelaga

Obalna straža već tjedan dana vodom opskrbljuje zadarske otoke. Vodonosac PT-71 Obalne straže angažiran je na zadaći dostave pitke vode stanovništvu najugroženijih otoka u području zadarskog arhipelaga, priopćili su iz Ministarstva obrane.

Dostava pitke vode počela je na otoku Veli Iž, jednom od 18 naseljenih otoka zadarskog arhipelaga. U četvrtak 2. kolovoza dostavljeno je 320 tona pitke vode na Veli Iž, a u subotu, dva dana potom, 323 tone na otok Mali Iž.

Jučer je nastavljena opskrba pitkom vodom te je na Veli Iž dostavljeno još 320 tona. Vodonosac će biti angažiran na zadaći dostave pitke vode dok god za to bude postojala potreba.

Komentara 1

JA
james49
11:09 07.08.2012.

Na otoke treba ugraditi desalinizatore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije