Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri žrtve

Oba vozača skrivila krvavi sudar u Buzinu

'01.01.2013.,Zagreb - Cvor Buzin kod avenije Veceslava Holjevca, sudar dva osobna automobila, smrtno stradale tri osobe.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
Dalibor Urukalović/Pixsell
04.01.2013.
u 19:40

Obojici je određen istražni zatvor od mjesec dana zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Uhićeni su vozači renault meganea P.L. (23) i seat leona F. P. (23) koji su na Novu godinu skrivili prometnu nesreću u Buzinu u kojoj su poginule tri djevojke.

Obojici je određen istražni zatvor od mjesec dana zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Sudar se dogodio kada je P. L. neoprezno ušao u raskrižje, a na njega je tada iz suprotnog smjera naletio vozač seata i njegov vršnjak F. P. sa 1,05 promila alkohola u krvi.

>>Iz Moldavije došla u Hrvatsku zbog ljubavi pa stradala na Novu godinu

Komentara 2

Avatar zagi zagi
zagi zagi
19:54 04.01.2013.

jedan takav Megan je divljao po Ferenščici u novogodišnjoj noći, pa neka policija provjeri kamere da li je to bio taj koji je sudjelovao u prometnoj

BA
baniček
20:33 04.01.2013.

nije jedan takav megan divljao, nego čovjek u meganu. :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije