Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon ubojstva

Oba osumnjičena muža izvan životne opasnosti

ubojstvo
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
16.07.2015.
u 10:45

Damir Matan zasad je osumnjičen za teško ubojstvo, a vrlo će vjerojatno biti prijavljen i za dva pokušaja ubojstva

Kriminalističko istraživanje ubojstva Snježane Matan (49), koju je u karlovačkom naselju Drežnik u obiteljskoj kući u ponedjeljak ubio četiri godine stariji suprug Damir, još nije okončano. Policija je u utorak još pretraživala kuću i izuzimala korisne tragove, a jučer su još razgovarali s očevicima i svjedocima ubojstva.

– Dosad su provedene hitne dokazne radnje, no tužiteljstvo još nije zaprimilo kaznenu prijavu PU karlovačke. Također, još nismo zaprimili nalaz i mišljenje obducenta sa Zavoda za sudsku medicinu u Zagrebu gdje je tijelo ubijene bilo na obdukciji – kazala je Gordana Križanić, karlovačka županijska državna odvjetnica.

Na temelju dosadašnjih rezultata očevida Damir Matan osumnjičen je za teško ubojstvo kojem je prethodilo nasilje u obitelji. No kako kriminalističko istraživanje još nije okončano, policija će ga vjerojatno prijaviti i za pokušaje ubojstva susjeda te punice. Matan, koji je u trenutku ubojstva bio pijan, hospitaliziran je u KBC-u Dubrava u Zagrebu gdje ga čekaju operacije rekonstrukcije lica, čeljusti i nosa. Vitalne funkcije nisu mu ugrožene.

Izvan životne opasnosti je i Marko Brkić (52), koji je osumnjičen da je u ponedjeljak ubio svoju suprugu Anu (49) u Kruševu, nakon čega se pokušao ubiti. Ana Brkić, koja je inače sestrična Tomislava Karamarka, šefa HDZ-a, jučer je sahranjena na groblju u Kruševu, a pogrebu je nazočio i Tomislav Karamarko.

>> Čim su ga pustili iz pritvora, napio se i ubio suprugu

>> Tomislav Karamarko oprostio se od sestrične koju je u Kruševu ubio suprug

Komentara 3

ZB
zbuniceva
13:35 16.07.2015.

Ponekad mi se učini ružno ali ipak da je islamski zakon primjereniji od ovih naših i da bi za ovakve zločine vrijedilo oko za oko, metak za metak, život za život, pazi slučajna koincidencija da su obojica dobri strijelci kad se puca na ženu iz daljine a sebe iz blizine promašili?

MV
mvalid11
09:08 17.07.2015.

A na čiji se trošak liječe ove ubojice? jel im to nagrada ili se samo radi o velikodušnosti državne birokracije? Za njihovo liječenje ima novca a za poštene građane se izdvaja na kapaljku. Nepravda, prava nepravda.

OS
osica
14:53 16.07.2015.

ma da "neće grom u koprivu"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije