Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pupić Bakrač:

'O sudbini KK Zadra raspravlja se na partijskim sastancima HDZ-a'

Marko Pupić Bakrač
Fiilp Brala/ PIXSELL
16.03.2015.
u 15:27

Kako ta partija ima izvanredan pljačkaški i uništavački potencijal nije ni čudno što se klub našao u ovakvom stanju - istakao je Pupić Bakrač

Iz Akcije mladih ponovno su se obrušili na vlast u Zadru i prozivaju ih zbog stanja u košarkaškom klubu Zadar.

- Nevjerojatno je da Gradski vijećnik traži sazivanje NO skupštine kluba a ne dobije odgovore od niti jednog člana, gradonačelnika... Mislio sam da zakon omerte vrijedi samo u mafijaškim krugovima - istakao je Marko Pupić Bakrač iz AM i zaključio da je sve dokaz da se klubom ne rukovodi po institucionalnoj već po partijskoj liniji, te da se o sudbini kluba raspravlja iza zatvorenih vrata na partijskim sastancima HDZ-a.

- Kako ta partija ima izvanredan pljačkaški i uništavački potencijal nije ni čudno što se klub našao u ovakvom stanju - istakao je Pupić Bakrač.

>> Pupić Bakrač: Kasap je grobar KK Zadra

Komentara 6

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
16:11 16.03.2015.

Vidi se da iza ovoga druga stoje mase.Sigurno je u pravu.Ili je drogiran.

Avatar bok
bok
16:34 16.03.2015.

...Partija moze biti samo Komunisticka/Kryptkomunisticka/.... Sve druge su stranke...

KL
Klarahrv
17:29 16.03.2015.

Druze HDZ nije partija. U Hrvatskoj ima samo 1 partija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije