Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhovni sud

O slučaju Mihajla Hrastova odlučivat će drugi sudac

hrastov
kristina štedul fabac/pixsell
13.01.2011.
u 17:01

Spis vezan za događaje iz rujna 1991. na Koranskom mostu već je premašio 2000 stranica

Vrhovni sud Hrvatske predmet Koranski most dodijelio je novom sucu. Tako je pokrenuta procedura na koju je Vrhovni sud bio obvezan nakon što je Ustavni sud donio odluku o ukidanju osuđujuće presude Mihajlu Hrastovu.

 Zbog pristranosti suca Marijana Svedrovića, koji je u više navrata odlučivao o žalbama koje su pristizale na Vrhovni sud, o ovom slučaju odsad će odlučivati i izmijenjeno sudsko vijeće.

 – Osim vijesti da je zamijenjen sudac u ovom slučaju, zasad ni mi branitelji nemamo više informacija. Ime novog suca nije nam poznato. Hoće li, vezano za taj slučaj, uskoro biti nekih bitnih novosti, teško je i pretpostavljati. Sigurno je tek da je riječ o vrlo velikom i kompleksnom spisu – rekao je Igor Meznarić, branitelj Mihajla Hrastova.

 Spis vezan za događaje iz rujna 1991. na Koranskom mostu već je premašio 2000 stranica.

Komentara 16

OB
-obrisani-
18:27 13.01.2011.

Tko se to danas u Hrvatskoj igra sa ljudskim zivotima???Ako je oslobodjen krivnje onda treba covjeka ostaviti na miru neka zivi normalno svoj zivot.

OB
-obrisani-
19:05 13.01.2011.

Isto kao što je on druge ostavio

WO
Wolf34
14:00 14.01.2011.

Nakon svega što je dao za domovinu, ovako mu se vraća. Sudci sramite se, ovo je pravi branitelj. A ne neko smeće koje je rat provelo u podrumu i na kraju dobilo stanove i nezaslužene mirovine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije