Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Terorizam u Londonu

O ovoj se fotografiji raspravlja na društvenim mrežama. Je li se žena trebala zaustaviti?

london pucnjava
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
24.03.2017.
u 13:10

Žena je postala predmet rasprave jer su je jedni osuđivali što je prolazila pokraj žrtve napada, a nije se zaustavila, dok su drugi govorili kako izgleda uplašeno

Fotografija muslimanke koja tipka na mobitel i prolazi pokraj ozlijeđene osobe u terorističkom napadu u Londonu na mostu Westminster obišla je svijet.

Žena je, naime, postala predmet rasprave jer su je jedni osuđivali što je prolazila pokraj žrtve napada, a nije se zaustavila, dok drugi pak tvrde da je izgledala uplašeno i njezin izraz lica pokazao je suosjećanje.

– Muslimanka se ne obazire na teroristički napad, ležerno prolazi pokraj čovjeka koji umire dok gleda u svoj mobitel – komentar je na Twitteru uz fotografiju s mjesta zločina koji je objavio korisnik Texas Lone Star, a koji je pokrenuo lavinu komentara.

Jedni su se složili s njim, no brojni su oni koji njegov komentar smatraju neprimjerenim.

– ... ili je uplašena, zbunjena i šokirana, kao što su bili svi Britanci u to vrijeme. Kontaktira sa svojom obitelji da ih obavijesti da je dobro – napisao mu je jedan korisnik. 

>> Policija otkrila identitet napadača iz Londona, rođen u Britaniji, MI5 ga ranije već istraživao

>> BBC-jeva voditeljica zbog neprimjerene geste tijekom izvještavanja o londonskom napadu na meti kritika

Komentara 17

DU
Deleted user
13:33 24.03.2017.

u kontejner i natrag u Afriku

KV
kvatrić
13:34 24.03.2017.

Što su tražili to su i dobili. Čak su si muslimana izabrali i za gradonačelnika. Osim toga, tim prokletim Englezima smetaju Poljaci, ali im ne smetaju muslimanski koljači. Neka ih samo gaze i kolju.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:57 24.03.2017.

Zahvalite ljevičarima i liberalima na propasti zapadne civilizacije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije