Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljudi

O Karamarkovoj izjavi možemo misliti što hoćemo

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
07.05.2014.
u 12:00

U želji da reinterpretira svoju izjavu, Karamarko je govoreći za Hrvatski radio objasnio da “nije za verbalni delikt” uz novi zbunjujući dodatak “misli štohoćeš, ali nemoj trovati javnost s time”

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, svojom izjavom da “svatko u svojoj kući može misliti što hoće, ali na javnoj sceni sigurno ne” zlokobno je podsjetio na mračna vremena kada se kažnjavao verbalni delikt. U želji da reinterpretira svoju izjavu, Karamarko je govoreći za Hrvatski radio objasnio da “nije za verbalni delikt” uz novi zbunjujući dodatak “misli štohoćeš, ali nemoj trovati javnost s time”. O Karamarkovoj izjavi, primjerice, smijemo misliti što hoćemo, ali najbolje da to zadržimo za sebe.

I županova tajnica ima pravo na svoju tajnicu

Zlatko Ževrnja, splitsko-dalmatinski župan, pored tajnice zapošljava i “administrativnu tajnicu tajnice Županije”, otkriva Novi list. Mora se priznati da imamo najmaštovitiju birokraciju na svijetu.

Amsterdam na Jadranu

Željko Burić, šibenski gradonačelnik, na kolegiju je odbacio ideju stranačkog kolege (HDZ), poduzetnika Antona Dobre koji ima recept za oživljavanje otoka Žirja. Dobra bi na otok uveo nizozemski model turizma što uključuje legaliziranje prostitucije, marihuane i kockanja. Na Žirju živi 50 ljudi, a Dobra je uvjeren da bi ovaj projekt spasio otok od izumiranja, a uspije li, može se preslikati na cijeli Jadran. Ako je Istra naša Toscana, a Dalmacija Kalifornija, i Žirje može biti Amsterdam.

>> Karamarko odgovorio Milanoviću: Najveće su varalice u ovoj vladi!

Komentara 41

PI
pixiee
12:07 07.05.2014.

samo nam odvlače pažnju od bitnih stvari, a to je trenutna situacija u Vladi, smjena Linića i nesposobnost ove Vlasti općenito..

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
12:02 07.05.2014.

Pa zašto opet o Karamarku?? Linić i lopovi iz SDP-a su glavne teme...

Avatar Carrera
Carrera
12:43 07.05.2014.

u situaciji kad se sdp i kukuriku vlada raspadaju, kad su na koljenima, vi novinari opet blatite karamarka. postali ste naporni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije