Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

O Karamarkovoj izjavi možemo misliti što hoćemo

U želji da reinterpretira svoju izjavu, Karamarko je govoreći za Hrvatski radio objasnio da “nije za verbalni delikt” uz novi zbunjujući dodatak “misli štohoćeš, ali nemoj trovati javnost s time”
07. svibnja 2014. u 12:00 41 komentara 2705 prikaza
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, svojom izjavom da “svatko u svojoj kući može misliti što hoće, ali na javnoj sceni sigurno ne” zlokobno je podsjetio na mračna vremena kada se kažnjavao verbalni delikt. U želji da reinterpretira svoju izjavu, Karamarko je govoreći za Hrvatski radio objasnio da “nije za verbalni delikt” uz novi zbunjujući dodatak “misli štohoćeš, ali nemoj trovati javnost s time”. O Karamarkovoj izjavi, primjerice, smijemo misliti što hoćemo, ali najbolje da to zadržimo za sebe.

I županova tajnica ima pravo na svoju tajnicu

Zlatko Ževrnja, splitsko-dalmatinski župan, pored tajnice zapošljava i “administrativnu tajnicu tajnice Županije”, otkriva Novi list. Mora se priznati da imamo najmaštovitiju birokraciju na svijetu.

Amsterdam na Jadranu

Željko Burić, šibenski gradonačelnik, na kolegiju je odbacio ideju stranačkog kolege (HDZ), poduzetnika Antona Dobre koji ima recept za oživljavanje otoka Žirja. Dobra bi na otok uveo nizozemski model turizma što uključuje legaliziranje prostitucije, marihuane i kockanja. Na Žirju živi 50 ljudi, a Dobra je uvjeren da bi ovaj projekt spasio otok od izumiranja, a uspije li, može se preslikati na cijeli Jadran. Ako je Istra naša Toscana, a Dalmacija Kalifornija, i Žirje može biti Amsterdam.

>> Karamarko odgovorio Milanoviću: Najveće su varalice u ovoj vladi!

Dijana Zadravec
U RATU S KOLEGAMA
Tko je Dijana Zadravec, liječnica zbog koje se trese hrvatsko zdravstvo
Ivan Pažanin
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Hoće li se ugostiteljstvo ikad vratiti na staro? Razgovaramo s poznatim hrvatskim kuharom
 • pixiee:

  samo nam odvlače pažnju od bitnih stvari, a to je trenutna situacija u Vladi, smjena Linića i nesposobnost ove Vlasti općenito..

 • Avatar CorleoneMichael
  CorleoneMichael:

  Pa zašto opet o Karamarku?? Linić i lopovi iz SDP-a su glavne teme...

 • Avatar Carrera
  Carrera:

  u situaciji kad se sdp i kukuriku vlada raspadaju, kad su na koljenima, vi novinari opet blatite karamarka. postali ste naporni.