Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moguća negativna ocjena
Povratak na članak

O izgledu eurokovanica odlučuje država koja uvodi euro, članice eurozone mogu uložiti prigovor

Svaka država izdavateljica podnosi nacrte dizajna optjecajnih kovanica Vijeću, Komisiji i ostalim državama članicama čija je valuta euro u načelu najmanje tri mjeseca prije planiranog datuma izdavanja

Komentari 4

BR
Branitelj2020
20:01 23.07.2021.

Za uvođenja eura u Hrvatskoj što je dodano uništvanje hrvatske države Plenković će biti prisiljen raspisati referendum jer će se skupiti za to najmanje 700.000 potpisa za referndum. A za Nikolu Teslu na nekoj kovanici eura nije glasovao hrvatski narodd jer glasanje može bit samo na referndumu a on line ankete koje popunjavaju HDZ-ovi plaćeni botovi ne vrijede.

VL
AA
aabbcc
09:01 24.07.2021.

Branitelj2020: Radi clanica gdje nije prosao euro na referendumu, referendumi za euro su zabranjeni i to nema vise.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.