Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvrt na Nacionalnu razvojnu strategiju
Povratak na članak

O demografsko-iseljeničkoj problematici konsenzuse pronalazili i oni suprotnih ideološko-političkih nazora

Postavlja se pitanje kako će Hrvatska bez pridavanja kardinalne važnosti demografsko-iseljeničkoj problematici biti 'sigurna' država ako su joj već sada dijelovi teritorija opustjeli?

Komentari 2

ST
stefj
15:17 13.11.2020.

Cijeli taj dokument nema nikakvog smisla. Već ga je vlada sada prvim potezom potpuno obezvrijedila... Digli su proračun, digli su plaće i prava javnoj službi, a ta ista obavlja sve manje posla, dok ih je istovremeno ima sve više i više... Istim potezom pada u vodu i govor Plenkovića s početka krize, kada je pričao da svi podjednako trebamo podnijeti teret krize. Opet, i ovaj puta pokazuje se da će samo privatni sektor podnijeti taj teret... A vidjet ćete, niti jedan jedini saborski zastupnik neće ukazati na taj osnovni problem Hrvatske, niti jedan jedini. Niti jedan medij neće ukazivati na taj problem, nitko... Koji smo mi uhljebistan, takvog nema nigdje na svijetu...

VL
MA
Maxc
13:46 13.11.2020.

Obicna Promidzba vlasti da se kao nesto radi na tome Puuuuuuno manji problemi se ne mogu rijesiti u hr a kamoli ovaj Jednostavno to nas ceka i gotovo Granice,drzave,nacije su se stalno mijenjale, uvecavale,smanjivale,spajale,razdvajale... ovisi o puno faktora na kojeje mi gotovo ni malo ne mozemo utjecati Ako su uvjeti zivota u italiji,canadi,francuskoj... bolji od hrvatske - to je nepobjedivo Zakon pametnojeg,jaceg,spretnijeg,bogatijeg vlada i u hr i u ostatku svijeta Pogledajte samo malo povijest i sve je jasno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.