Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:
Povratak na članak

'O aferi SMS u redovitom sam kontaktu s ravnateljem SOA-e'

"Hrvatska će kao što i do sada radi štititi hrvatske granice od nezakonitih ulazaka imigracija, naravno, poštujući sve visoke standarde međunarodnog prava, humanitarnoga prava i našeg prava"

Komentari 25

TR
TrvtkoKomadina01
18:49 24.10.2018.

Plenky, nemaš ti šanse sa UDBA-om. Ožeži gdje najviše boli, otkrij komunjarske zločince i kriminalce, provedi lustraciju, slomi njihovo hranilište a to su mediji

VL
SE
senijor121
19:57 24.10.2018.

Sve su to kriminalne aktivnosti komunjarske partije i njihovih medija na rušenju vlade. Radi se o nizu pokušaja i aktivnosti izazivanja državnog udara koje treba strogo kazniti

VL
MA
magdalenakristo
21:09 24.10.2018.

Neki se još uvijek trude prikazati gospodina predsjednika vlade u negativnom svijetlu makar je i sam žrtva podvale! U kakvom to svijetu živimo...suosjećanja nigdje

VL
FR
Frapin
18:25 24.10.2018.

Maras i Bernardić su popizdili ta j dvojac nije dostojan predstavljati ionako jadni Klub smuvanih političara a Ostojić još nije riješio kukastog križa na Poljudu.Pa se sada bave SMS-ovima da zamažu oči sami sebi “Živi bili pa vidjeli”ljigavci!!!!

VL
DD
ddh
16:53 24.10.2018.

Ljevicari, a pogotovo mediji i oporba su poludjeli radi t zv. " afere Borg". Tu nema nikakve afere. Grupa strucnjaka je super odradila posao, Agrokor je spasen, radna mjesta su sacuvane, Konzern posluje dobro, a ugovor t.zv.grupi Borg, dalo je i potvrdilo vijece dobavljaca i nije imalo nikakvu primjedbu na cijenu, pa je na kraju i Borg-grupa placena od vjerovnika. A ljevicari zato jer su nesposobni kao i cijela hrpa " novinara" skacu u zrak. Tko je kriv jednom Bernardicu ili Marasu, tko je kriv jednom Togonalu i cijeloj hrpi t.zv. "novinara", da im nitko pametan nebi dao niti da naprave reviziju jedne trafike, jer su i zato prebedasti. Strucnjaci iz t.zv. Borg-grupe napravili su super posao. Za super posao im pripada i super zarada. I tocka.

VL
DU
Deleted user
08:56 25.10.2018.

Tja, kaj se more. Tu ti se, dušica moja dragam zbilja, ne more nikaj, kajti svakoga našega vođu, učitelja i usrećitellja nekaj na kraju strefi i dojde glave. Za sjeme u Banskim dvorima nisu ostali ni Sander dr. Ivek ni Kosor Jaca, pa neće ni Andrjuša P. Dosta je da neki neodgovoran element opet izvede nezapamćeno surov i okrutan atentat na vječno ugroženog patnika Pupovac dr. Milojka, ovoga puta npr. pokvarenim jajima, i eto njega u političkom azilu u Srbiji, nakon ćega se vladajuća koalicija raspasti kao kula od karata, a Andrjuša P. naći u povijesnoj ropotarnici. Ne daj Bože da nam se to dogodi! Gdje bismo mi jadnici i bijednici opet našli takva prvorazrednog vođu, učitelja i usrećitelja, kojega prema posljednim vjerodostojnim anketama podupire gotovo 90 posto stanovništva?

VL
DU
Deleted user
23:27 24.10.2018.

Otvorim ovaj clanak na internetu 1300 km od Hrvatske kad ono Plenkijev nos izlazi iz ekrana cime je Pinokio samo pocetnik u laganju. Kada vec ne mozes prekinuti sa beskrajnim lazima pa onda daj barem smanji jedno 50% jer sta ti Pelinkovicu pricas ne vjeruje vise niti malo djete ili maloumna osoba.

VL
RI
rightside
09:29 25.10.2018.

ma daj,,)))) a jesi pricao sa njonjom otkud zna vargu i kakvu imaju vezu?))))

VL
IB
iva.begovic
06:45 25.10.2018.

Premijeru, vi ste zadnja nada da se Hrvatska oslobodi hercegovačke mafije. Koja, evo, već više od dva desetljeća, pomoću krivosuđa i tajnih službi, vlada Hrvatskom te iskorištava i osiromašuje poštene, radišne hrvatske građane. Moje su molitve uz vas.

VL
DU
Deleted user
16:24 24.10.2018.

Masivan i ilegalan ulazak preko granica je teroristički čin i prema takvom se treba i odnositi. Ako je potrebno i uporabom tjelesne, pa i uporabom sile oružja! To mora vrijediti za sve države koje drže do svojih granica. Bez iznimke!!

VL
Avatar MK
MK
16:24 24.10.2018.

Drzava se bavi "laznim aferama" da se nebi morala baviti "pravim aferama"... Je Premijer i u vezi afere BORG u redovitom kontaktu s ravnateljem SOA-e?

VL
JK
ja-kan
16:49 24.10.2018.

Da, da a u svezi afere BORG Plenković je u stalnom kontaktu s glavnim državnim odvjetnikom kako bi mu ponovno naglasio da ga je on osobno postavio na tu funkciju. Nažalost sada je očito da je predsjednik Vlade ne samo klijentelist nego nešto mnogo, mnogo gore.

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
20:16 24.10.2018.

koji ste vi jadnici, kum drugog čovjeka adezeja brkića javlja vargi da ga dolaze hapsiti a vi pričate bajke kako to bernardić i ostoja smještaju plenkoviću

VL
DU
Deleted user
16:36 24.10.2018.

Tisucu puta su vazniji tragovi novca od elektronskih poruka.....i korespodencije .....u igri su ogromni penezi a ne smsovi

VL
AE
Aedes2017
16:52 24.10.2018.

Mr Plijenković debilani o zaštiti granica dok se od Bosne do ausrrijske granice svakodnevno hapsi preko tisuću ilegalnih migranata !

VL
GV
golub Vaso
17:36 24.10.2018.

zašto si dopustio smjenu Lozančića, tu je sve krenulo, Barbie ti radi o glavi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.