Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVOR ODVJETNICI

NY Post: Prostituirala se i nakon što je prijavila Straussa-Kahna

'A man reads a paper with Dominique Strauss-Kahn on the front cover as media gather outside of the apartment where former IMF chief Dominique Strauss-Kahn is staying in New York on July 2, 2011. Strau
'JESSICA RINALDI'
03.07.2011.
u 16:42

U hotelu Brooklyn gdje ju je smjestio ured okružnog tužitelja nastavila je primati svoje regularne mušterije i to na račun poreznih obveznika, tvrde izvori dobor plaćenog tima

Sobarica koja je optužila Domiquea Straussa-Kahna nije bila samo hotelska prostitutka u Sofitelu, ona je s istim djelatnostima nastavila i u hotelu u koji su je istražitelji smjestili nakon što je Straussa-Kahna prijavila. Prva dva tjedna bila je pod cjelodnevnom stražom kako bi je zaštitili od mogućih ucjena od strane odvjetničkog tima DSK-a ili čak fizičkih napada. Potom je, oko 1.lipnja, pažnja popustila. Gvinejka je odvođena na ispitivanje kod istražitelja i vraćana natrag, ali je u međuvremenu radila što je htjela. Uskoro je u hotelu Brooklyn, gdje je bila smještena, nastavila primati svoje regularne mušterije i to na račun poreznih obveznika. Ekskluzive su to newyorškog tabloida New York Post, koji svoju priču bazira na anonimnom izvoru bliskom odvjetničkom timu.

Konzultirali bivše špijune

Iste su novine iznijele i svoju verziju što se zaista zbilo u Sofitelu. Prema njihovim informacijama, sobarica je bila dobro upućena i unaprijed se spremila za susret sa Straussom-Kahnom, znajuči da se radi o čovjeku koji ima puno novaca. Zatekla ga je u sobi i priuštila mu oralni seks, a kada je zatražila da joj plati, DSK je odbio. Ona je inzistirala i potom su se potukli, poslije čega je čelnik MMF-a napustio sobu u žurbi, zaboravivši u strci mobitel s važnim kontaktima i podacima MMF-a.

Nema sumnje da taj list informacijama puni dobro plaćeni odvjetnički tim kojeg je DSK angažirao. Guardian navodi da je još na samom početku slučaja odvjetnički tim konzultirao agenciju TD International koju vode bivši agenti CIA-e.

Tajna sobe 2806

Njegov je tim, pisale su već novine, prikupio i na uvid tužiteljstvu dostavio brojne podatke koji kompromitiraju navodnu Kahnovu žrtvu. Pitanje je, u informacijskom ratu koji se sada vodi, hoćemo li ikada doznati što se stvarno odvijalo u sobi 2806. Mediji se sve više okreću prema okružnom tužitelju Cyrusu Vanceu Jr, tvrdeći da bi ga gubitak još jednog slučaja možda trebao stajati posla. Sin pokojnog mirovnog posrednika iza sebe već ima neuspjelu tužbu za silovanje u kojoj su dvojica policajaca bila optužena za silovanje pijane žene u East Villageu.

Komentara 111

OB
-obrisani-
02:10 04.07.2011.

učestvovala ?

OB
-obrisani-
00:54 04.07.2011.

ona nema drugih argumenata, nego da pokušava isprovocirati Pa je u njenom malenom mozgu proglašavanje nekoga homićem vrhunac što taj maleni mozgić može sa smisli kao uvredu

OB
-obrisani-
01:25 04.07.2011.

Ne hvalim se , samo sam iskrena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije