Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rad za opće dobro

Nožem ubola pijanog supruga dok ju je pijan tukao i prijetio

nož
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
04.12.2015.
u 13:35

Pokušala ga je ubiti, tereti se, jer je “ne svojom krivnjom” dovedena u stanje dugotrajne patnje i jake prepasti.

Mira M. radit će 730 sati za opće dobro zbog pokušaja ubojstva supruga Ivice M. u veljači u Donjoj Motičini nedaleko Osijeka.

Mrtav pijan, suprug ju je vrijeđao, udarao šakama po glavi i prijetio da će ju ubiti te večeri oko 19 sati. Suprugovo nasilje trpjela je, po optužnici, godinama. U strahu i u stanju snažnog duševnog opterećenja, zgrabila je nož oštrice 16 centimetara i ubola ga u prsa. Ivica je teško ozlijeđen, no život mu je spašen hitnom liječničkom intervencijom. Sama je pozvala pomoć, na sudu je priznala optužbe.

Na godinu dana zatvora osuđena je nepravomoćno na Županijskom sudu u Osijeku, no svaki dan zatvora zamjenjuje se s dva sata rada za opće dobro.

Pokušala ga je ubiti, tereti se, jer je “ne svojom krivnjom” dovedena u stanje dugotrajne patnje i jake prepasti. 

>> Sjekirom ga udario po glavi, pucao u njega, izbo ga pa bacio u bunar 

>> Ubila supruga nožem jer je grabljama napao mačku

Komentara 16

DU
Deleted user
13:46 04.12.2015.

Pazite gospodo ovo: netko tko je mrtav-pijan vas mlati i zlostavlja, vi se branite i onda osude vas!!! Toga nema nigdje na svijetu!!! Da li je "casni" sud ikada cuo za instancu nuzne obrane???

LU
Luka1710
14:37 04.12.2015.

Dobro dok nije dobila zatvor od 10 godina. Žena je šutila i trpila godinama obiteljsko nasilje, zašto nije prijavila? Da su žene dovoljno zaštićene od obiteljskog nasilja možda bi i prijavila. Trenutno se skupljaju internet potpisi na stranici potpisujem pa ako netko vidi ovo, molim da odete to potpisati.

HY
Hygeia
19:43 04.12.2015.

Nemogu uopce razumjeti te zene ,kazu sutjela i trpjela .Danas ne treba nitko nikoga trpjeti,a jos pogotovo pijane nasilnike.Vec kod prvog nasilja fizickog ili verbalnog prekinuti vezu a ne cekati dok jedan drugoga ne ubije.Zajednicki zivot je samo moguc gdje je veliki respekt jedan prema drugome,ljubav i paznja,a sve ostalo je gubitak zdravlja i vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije