Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Nožem ubo oca jer mu nije želio dati ostavštinu

\'noz_nnn_bih_071209\'
Arhiva VL
15.05.2011.
u 11:46

Majka je bila svejdok svađe te je izašla van i zatražila pomoć. Sin je priveden.

Obiteljska svađa oca i sina umalo je završila kobno. Sina K. A. (24) policajci iz Novog Zagreba sumnjiče da je nožem ubo oca Z. A. (51) u 22 sata u subotu u kući u Furjaničkoj ulici. Srećom, samo ga je lakše ozlijedio kad ga je ubo u desnu nadlakticu. Razlog njihove žestoke svađe je, kako smo neslužbeno doznali, novac.

Naime, sin je smatrao da mu otac treba dati ostavštinu kako bi se mogao iseliti iz obiteljskog doma. Te su večeri prvo pale teške riječi koje su otac i sin razmijenili. Majka je bila prisutna kada su se posvadili. Verbalni sukob ubrzo je prerastao u fizički, a u jednom trenutku sin je dohvatio nož kojim je ocu zadao ubodnu ranu.

Majka je tijekom svađe istrčala iz kuće te je potražila pomoć. Ozlijeđenom ocu liječnička pomoć pružena je u Klinici za traumatologiju. Sin otprije nije evidentiran u policijskim dosjeima te je doveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Zasad ga sumnjiče za ubojstvo u pokušaju.

Razmirice s ocem bile su navodno i motiv krvavog pohoda u zagrebačkom naselju Borovje 25. travnja, kada je J. S. (31), psihički bolesnik sa shizofrenijom, na adresi Ulica grada Chicaga, prvo u stanu iz pištolja ubio brata, a zatim izjurio na ulicu i usmrtio 55-godišnjeg oca, bivšeg policajca, koji je automobilom došao pred zgradu. Ranio je i susjedu, očevu partnericu.

 

Komentara 26

TI
tintilinic100
13:34 15.05.2011.

Koji ste vi cirkusanti - svi vi koji mislite da netko nekome mora pomagati?? A da li pitate da li ima netko nekome od kuda pomoći??? Da li je taj netko zaslužio pomoć??? Ne, otac nije dužan pomoći, već je dužan odgojiti dobro i radišno dijete. Očigledno je ovaj pametnjaković mislio da može živjeti u tatinim jaslama, kao što neki misle da mogu cijeli život živjeti u državnim jaslama. A tko te jasle puni?? Tata je radio za sebe.. a on neka radi za sebe.

AN
ana
17:16 15.05.2011.

Ti si Ischmidt idiot.

XN
xnet0822
06:25 17.05.2011.

Admine obriši slobodno ovaj komentar ispod cvrcka (ne njegov)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije