Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONJA STUBICA

Nožem u prsa ubola mladića s kojim je nedavno prekinula vezu

pod starim gradom
Anđelko Suhodolčan/24 sata
30.01.2011.
u 11:17

Sumnja se da je 21-godišnjakinja prišla osobnom automobilu, otvorila vrata vozača, te kuhinjskim nožem u lijevu stranu prsišta zadala ubodnu ranu 23-godišnjem vozaču.

– Za tu djevojku ne bih nikad rekao da bi takvo što bila u stanju učiniti. Ne poznajem je dovoljno dobro, ali djelovala je mirno, kao draga djevojka iz susjedstva. No, tko zna što se zbivalo među njima kad je tako reagirala – rekao nam je čovjek koji radi u blizini gostionice Pod starim gradom gdje je Jelena L. (22) jučer oko 3.45 sati nožem napala Zorana I. (24) s kojim je navodno donedavno bila u vezi.

Prema policijskom izvješću, Jelena je na parkiralištu ispred gostionice koja je u vlasništvu njezina oca prišla automobilu u kojem je za upravljačem sjedio Zoran, otvorila vrata te ga kuhinjskim nožem ubola u lijevu stranu prsa. Saznali smo da u vrijeme napada u gostionici nije bilo nikoga, a zaključana je bila i kada smo jučer došli na mjesto događaja. – Kad smo mi došli na posao, već je sve bilo gotovo. Vidjeli smo policiju, pa smo pomislili da je bila provala. Pokušaj ubojstva nije nam bio ni na kraj pameti – rekli su zaposlenici susjednog kafića.

Zoran je s teškim ozljedama hitno prevezen u Opću bolnicu Zabok, a na odjelu intenzivne njege rekli su nam da se dobro oporavlja i da je izvan životne opasnosti. Jelena je uhićena 45 minuta nakon incidenta, a na mjestu događaja policija je pronašla i kuhinjski nož. Osumnjičena je privedena u prostoriju za zadržavanje Policijske postaje Donja Stubica te će uz kaznenu prijavu biti odvedena istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Komentara 33

BA
BandaZG
11:34 30.01.2011.

Sigurno je u pitanju silovanje na daljinu u pokušaju pa se jadna samo branila.

OB
-obrisani-
12:10 30.01.2011.

romeo i julija na hrvatski nacin.....apsolutno romanticno.

DU
Deleted user
16:18 30.01.2011.

E Milojko, nisi ti ni tolko lud...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije