Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nožem prijetio prodavačici i ukrao 3000 kn

09.11.2008.
u 10:46

MASLENICA, KARLOBAG - Nepoznati muškarac u subotu oko 17.20 sati orobio je trgovinu Sonik u ulici Ivana Rončevića 19 u mjestu Maslenica na podvelebitskom području. Razbojnik je trgovkinji zaprijetio džepnim nožem prisilivši je da mu preda oko 3.000 kuna, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

No, prilikom redovite kontrole prometa na Jadranskoj cesti u Karlobagu policajci su u subotu oko 19 sati zatekli 22-ogodišnjaka iz BiH koji opisom odgovara razbojniku iz Maslenice. U tijeku je krim obrada kojom se pokušava utvrditi povezanost tog razbojnika s dvije druge krađe koje su se dogodile u subotu na zadarskom području.

Naime, u Starčevićevoj ulici u Zadru oko 15.15 sati nepoznati muškarac je u kisoku Tiska uzeo kutiju cigareta, novine i bon za mobitel te se udaljio ne plativši račun, a gotovo ista stvar dogodila se oko 16.25 sati na benzinskoj crpki Petrol u Murvici Donjoj. Tamo je nepoznati muškarac utočio gorivo te uzeo piće i bon za mobitel nakon čega se udaljio ne plativši račun. (G.ŠI.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije