Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnja nožem

Nožem od Vukovarca iznuđivali 1000 eura

euri
Frank May/pixsell
24.12.2012.
u 10:56

Vukovarac ih je prijavio, a jučer je protiv S.I. podignuta kaznena prijava za iznudu.

Državljanin Bosne i Herecegovine, četrdesetdvogodišnji S.I. kazneno je prijavljen zbog iznude. On je, zajedno s još nepoznatim \"suradnikom\", 3. srpnja u Gornjem Muću presreo V.P. (43) iz Vukovara te mu uz prijetnju nožem ukrao torbicu s dokumentima, piše Dalmacija news.

- Imaš 24 sata da skupiš 1000 eura i sve ćeš dobiti natrag! Zaprijetili su i ostavili kontakt na koji će se javiti da je prikupio traženu svotu nakon čega će dogovoriti mjesto sastanka. 

Vukovarac ih je prijavio, a jučer je protiv S.I. podignuta kaznena prijava za iznudu. Predan je pritvorskom nadzorniku, a tijekom dana bi trebao \"porazgovarati\" sa sucem istrage na splitskom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

 

Komentara 2

KV
kviki111
11:15 24.12.2012.

Naša "dijaspora" na privremenom radu u Hrvatskoj!

TO
Toni50
11:48 24.12.2012.

To je bolesno kada uhvatiš jednoga a drugi suradnik je nepoznati taj ti sutra može zabiti nož u leđa. I nezna se tko je ! Kako mi izgleda jako polovičan posao istražitelja - policije. Takav posao se mora odraditi inteligentnije-vjerujem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije