Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj teškog ubojstva

Nožem ga izbo dok je spavao pa mu satima nije dao da napusti stan

Zgrada Općinskog i Županijskog suda u Puli
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
13.07.2020.
u 07:56

Sudac istrage Županijskog suda u Puli je napadaču odredio jednomjesečni istražni zatvor

Muškarac (30) koji je 8. srpnja u stanu u Puli nožem izbo 29-godišnjeg državljanina Srbije koji je spavao te mu nakon toga nije dao satima da izađe iz stana, prijavljen je za pokušaj teškog ubojstva i protupravno oduzimanje slobode. Sudac istrage Županijskog suda u Puli mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke te zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Njih su dvojica bili u bliskom odnosu, a mlađi je muškarac spavao kada ga je stariji napao nožem s namjerom da ga ubije. Više puta ga ga je ubo i zarezao po tijelu te ga je teško ozlijedio. Dogodilo se to oko 5 sati, a nakon toga 30-godišnjak nije dozvolio 29-godišnjaku da izađe iz stana i zatraži pomoć. Držao ga je tako do 14 sati, kada  je 30-godišnjak izašao iz stana. To je iskoristio i mlađi muškarac pa je izašao za njim te je potražio pomoć.

Uskoro je hospitaliziran u OB Pula, slučaj je prijavljen policiji, a njegovog napadača policija je uočila u jednom pulskom kvartu oko 18 sati kada ga je uhitila i privela na ispitivanje. 

Komentara 1

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
08:59 13.07.2020.

Opet gej nasilje. A zašto gej znači veseo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije