Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb, Poreč, Dubrovnik...

Novu godinu u Hrvatskoj dočekalo 60 tisuća turista

Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
01.01.2017.
u 12:23

Najviše ih je došlo iz Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke, BiH, Švicarske, Mađarske, SAD i Srbije

Novu godinu u Hrvatskoj je dočekalo 60 tisuća i 210 turista, od kojih je bilo 44 390 stranih turista, izvijestili su u nedjelju iz Ministarstva turizma.

Najviše stranih turista došlo je iz Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke, BiH, Švicarske, Mađarske, SAD i Srbije. Najposjećenija odredišta su: Zagreb, Poreč, Dubrovnik, Opatija, Mali Lošinj, Umag, Split, Rovinj, Labin i Zadar.

Jutarnji podaci evisitora pokazuju i da je u hotelima je boravilo 43 825 turista, 983 u kampovima, a 8295 u objektima u domaćinstvu.

> > Evo kako su Hrvati dočekali Novu na trgovima diljem lijepe naše

Komentara 1

RG
RuzaSapina56@gmail.com
07:13 02.01.2017.

Lijepo ! Mir ljubav i sreću zelim svima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije