Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ČAST PREMINULIH KOLEGA

Novozelandski vatrogasci otplesali haku i izazvali oduševljenje mnogih

Foto: Screenshot
11.09.2019.
u 18:39

Nakon izvedbe plesa haka, više od 200 vatrogasaca uspelo se po stepenicama na vrh 328-metara visokog Sky Towera u sjećanje na američke kolege koji su stradali na dužnosti.

Novozelandski vatrogasci odlučili su danas na poseban način odati počast "hrabrosti i požrtvovnosti" prvih osoba koje su umrle na dužnosti nakon napada islamističke skupine Al-Qa’ida na američke "blizance". 

Ispred poznate zgrade Sky Tower u najvećem gradu Novog Zelanda Aucklandu, izveli su strastveni ples haka. Radi se o tradicionalnom ratnom plesu Maora sa Novog Zelanda, prenosi Yahoo News.

Nakon izvedbe plesa haka, više od 200 vatrogasaca uspelo se po stepenicama na vrh 328-metara visokog Sky Towera u sjećanje na američke kolege koji su stradali na dužnosti.

Prema pisanju lokalnih medija, događaju su prisustvovala i trojica vatrogasnih zapovjednika iz New Yorka.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije