Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SSSH
Povratak na članak

Novosel: Vladi ocjena nula za prvih 100 dana

Povećanjem cijene police dopunskog zdravstvenog osiguranja započelo je uništenje zdravstvenog sustava, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje će se ugasiti, a građani će plaćati daleko više cijene zdravstvenih usluga.

Komentari 7

Avatar navijač
navijač
16:08 04.05.2016.

Kakva god da je - naśa je .Bolja od prošle velikosrpske.

VL
SM
SmellsLikeŠit
16:32 04.05.2016.

Ma kako nula? Pa ugasili su pečat! To je veliki posao, i oni su ga napravili u samo 100dana, uz sve ostalo što su neradili i uz konstantno spoticanje komunista, velukosrba, UDBE.... ....

VL
BL
Blomberg
18:05 04.05.2016.

Prije i za vrijeme formiranja te nove vlade HDZ je imao vec ( tako su rekli ) gotov program kojim ce odmah poceti, no ispostavilo se da nisu imali skoro nista konkretnog, osim borbe za bolje pozicije njih pojedinacno. Gdje Gdje su ti svi obecani "strucnjaci" u raznim sektorima koji su trebali odmah poceti sa dobrim pametnim reformama ?? Zasto se sad love za ona najosjetljivija podrucja kao sto su Zdrasvo i Mirovine koje kako se vidi prilicno dobro idu ??

VL
Avatar oliver 7
oliver 7
14:53 04.05.2016.

A poslodavcima -1 ......za izrabljivanje radnika........

VL
DU
Deleted user
16:37 04.05.2016.

Jesenti milu bigulicu, Hrvatskoj nije potrebna nikakva vlada. Jer ,dok postoji i kakva vlada, velika većina ljudi, tzv. građanki i građana, očekuju da im ona riješi baš sve, da misli umjesto njih i da radi umjesto njih, kako bi oni u miru Božjem sjediili u nekom kafiću i čekali da zemljom već jednom počnu teći med i mlijeko a pečeni pilići letjeti zrakom i padati im u usta. Kad ne bi bilo nikakve vlade, tada takvi ne bi mogli ni od koga očekivati ništa pa bi.hoćeš- nećeš. morati zasukati rukave, latiti se ozbiljna posla i, jednom riječju, uzeti sudbinu u vlastite ruke. Mi malo stariji sjećamo se da je upravo tako bilo u onom tzv. samoupravnom socijalizmu. Osim radnog mjesta sa simboličnom plaćom koja je zbog astronomske inflacije bila obezvrijeđena već za tjedan dana, od države nismo mogli očekivati doslovce ništa drugo pa smo se i te kako morali snalaziti sami rintajući od jutra do mraka. Ovo danas čista je parodija života i svega što išta vrijedi.U takvu okružju ni vlade ne mogu biti drugačije nego najobičnija parodija sebe samih.

VL
SI
siskic
14:39 04.05.2016.

nula je visoka ocjena za ovu bratiju. oni su veliki propuh.

VL
BA
balic
14:48 04.05.2016.

Dobro su poceli ha ? U kvartalu prva 0 -la.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.