Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Novoj, 'light' Kolindi politički žar u obraze može vratiti samo kandidiranje Zorana Milanovića

Bude li uvjeren da ima šanse za pobjedu, Milanović će se sigurno kandidirati, osim ako mu ne krene u poslovnoj karijeri

Komentari 81

PV
prcko.vitamincic
12:44 17.02.2019.

Zašto toliko uzdižete Zorana Milanovića? Zar mislite da je narod već zaboravio koliko je zla učinio Hrvatskoj?

VL
TO
Tomisl
12:49 17.02.2019.

Po komentarima kod nas uvjek svi protiv svih i svega .

VL
GL
glamoč
12:04 17.02.2019.

ako se kandidira bruna esih kolinda će se osramotiti u prvom krugu...

VL
SK
Skviki
13:13 17.02.2019.

Koje smo mi budale, malo malo pa nas ljevica želi naučiti kak se desnica raspada i ne daje više svojim kandidatima glas. Nema boljeg kandidata u Hrvatskoj za tu funkciju pa da se mi na glavu postavili. Zato pamet u glavu.

VL
OK
okolo
13:38 17.02.2019.

samo mjena stalna jest...i dvadesetak "komentatora" istih..prosvjetitelji bit ce, samo nesigurni u se, tuđeg mišljenja plaše se istinu, laž nikad nece pobjediti..

VL
Avatar sv.ilija
sv.ilija
12:07 17.02.2019.

Kad se sjetim samo kad je tražila mandat i glasove hodala sa Šeksom po slavonskim selima i mješala čvarke od tada više sela posjetila nije a naslov u večernjaku bio žena iz naroda

VL
Avatar kruno60
kruno60
16:07 17.02.2019.

Ovaj zaokret Kolinde je jasan znak panike. Iskreno se nadam da je nećemo trebati gledati još pet godina. Budimo pošteni po svemu viđenom ili neviđenom u ove tri godine da to nije osoba koja bi trebala biti državnica. Da ne nabrajam sve zbog čega jer je to valjda večini sad jasno. I da se razumjemo nisam član ni simpatizer niti jedne od stranaka.

VL
JW
Jim West
16:35 17.02.2019.

Ivankoviću, ne moraš se slagati s Ercegom, ali on ima pravo reći šta želi. Mržnja je reći hrvatskom branitelju Ostojiću da je Ostoja.

VL
Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
12:52 17.02.2019.

Kolinda je prevrtljiva osoba, a nitko ne voli prevrtljive ljude.

VL
JW
Jim West
16:35 17.02.2019.

Ivankoviću, ne moraš se slagati s Ercegom, ali on ima pravo reći šta želi. Mržnja je reći hrvatskom branitelju Ostojiću da je Ostoja.

VL
DU
Deleted user
16:22 17.02.2019.

Moderni hdz? Ajte molim vas, isti kao i ranije, ober lopovluk. Milanović? Bahata katastrofa, kakve hrvatske interese taj može braniti? Kolinda? Izgubila kompas, u strahu da gubi potporu lopovske stranke. Još će i ona koalirati s hns.om i sdss.om ne bi li sačuvala vlast i naručila novih par tona lososa. Tona narode, tona. Loše sve skupa

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
12:27 17.02.2019.

Milanović i Josipović združenim snagami....i evo njoj još jen mandat 😵😵😵

VL
PR
propalismoFranjoskroz
12:06 17.02.2019.

Dok nam se god nude Sanaderovi pijuni nema spasa

VL
ST
stefj
12:37 17.02.2019.

Kako Plenković vuče HDZ lijevo, tako Kolinda mora mijenjati i svoj stav da bi dobila njihovu potporu i glasove. Naravno da lijevi HDZ omogućava jačanje desnice... A koliko je HDZ otišao lijevo najbolje se vidi po tome da je Plenković kao glavnog konkurenta na izborimo odredio desni centar i desnicu, koji mu uz populiste uzimaju glasove... Kolindi je najbitnije da uđe u drugi krug, kada ljudi biraju manje zlo. Jer bilo tko bio s druge strane, Kolinda je sa svojim naslikavanjima i sa svojim kontaktima ipak manje zlo... A Milanović? On zapravo prezire sve to, većinu konkurencije, ali i svojih suradnika smatra glupima, a isto tako misli i o građanima. Trebao bi postojati stvarno neki jako veliki motiv da bi se on natjecao...

VL
PR
Princeza
12:18 17.02.2019.

Samo Kolinda! Najbolja predsjednica!❤️👑

VL
BA
ban
20:09 03.03.2019.

nema smisla da milanovic ostane nezaposlen sve do penzije. zato bi bilo najpostenije da kolinda napusti utakmicu i da se prijavi samo jedan kandidat. milanovic ce da se odmah kandidira i sigurno pobjedjuje.

VL
SR
sramitese
13:30 17.02.2019.

slucaj za hrvatsko skolstvo i na koji nacin dici objasnjavati kako judsko bice..radi vlastita interesa..i puna stomaka..gazi sve sta ima sa covjecnosti..isti mentalni sklop ka bivsi komunisti koji i usprkos..zakletvi i odanosti jednim..priko noci se priobuku i postanu glasnogovornici drugogaa gospodara..a sve za novac i stomak..sve ih treba istrijebiti ili poslati na neki goli otok..sljam judski..samo jedan je zna kako sa njima.

VL
MA
Malenkost
14:10 17.02.2019.

Tko se kao Predsjednica uhvati jos i studija, signalizira da 1.) pati od manjka vrijednosti nje same 2.) da joj duznost sluzi kao prezentacija. Nakon 4 Godine samo selidbe i smijuckanja te defilei s modnim kolekcijama te poruke sa glagoljici s vezom na rukavu/kolaru. Psiholoski gledano - nezrela osoba, manjak samopuzdanosti (s pravom kako vidimo), metamorfoziranje i s strukom- Ala Jovanka sad pubertirajuca 50 godisnja plavusa koja negira menopauzalnu dob i hormonske promjene uz to doba. Oh! da li sam presao granice pristojnosti? Eto sto je ostalo od nade povezane za nju nakon Jusipovica. Razocarala na sve strane, osim Jakova.

VL
MO
morituriite
13:17 17.02.2019.

Uopće me više ne zanima tko će joj biti protivnik, Milanović, Josipović, Dalija, Pusić, Mrak, ma da je i Sotona osobno, nema nikakve šanse da ću ponovno glasovati za Kolindu. To je završena priča.

VL
Avatar Caroline
Caroline
12:13 17.02.2019.

Ne vidim razloga za paniku ljevičara ako Kolinda osvoji i drugi mandat. S obzirom na ovlasti predsjednika RH, ta funkcija je tek pro forma a prema priznanju Kolinde ona samo figurira predsjednicu i lutka je na koncu koje drži njeni savjetnici. Konce su sada preuzeli neki novi konzultanti pa njene posljednje izjave postaju ugodne uhu ljevice a za dobiti glas desnice Kolindi je dovoljno da nije kandidat ljevice. Treba pohvaliti i nesebične napore prije svega žene Kolinde da figura predsjednice postane ugodna i oku, pa predsjedničina fikus funkcija sve više podsjeća na @flotus, čija figura prve dame u dojmljivim outfitima privlači pažnju javnosti - dok ne progovori.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.