Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anketa

Novogodišnja želja polovice nezaposlenih: "Želim raditi"

\'burza_pxl_gra\'
28.12.2011.
u 14:00

Čak 56 posto ispitanika navodi posao kao svoju najveću novogodišnju želju, a većina anketiranih spremna je na bilo kakav posao

Više od polovice nezaposlenih osoba ima samo jednu novogodišnju želju – žele raditi. Pokazala je to anketa koju je proveo MojPosao na 1400 ispitanika.

Naime, njih 56 posto navodi posao kao svoju najveću novogodišnju želju, a "želim raditi" najčešći je komentar ispitanika. Većina anketiranih spremna je na bilo kakav posao, no ima i onih koji žele raditi u svojoj struci i ugovor o radu na dulje vrijeme.

Njih 26 posto priželjkuje promjenu posla radi ostvarivanja osobnih ambicija, a razlog tomu je svakodnevna rutina bez izazova.

Osamnaest posto ispitanika zadovoljno je svojim poslom, ali se nadaju da će u idućoj godini napredovati ili dobiti povišicu.

Ključne riječi

Komentara 4

2F
2 FAST 4 U
14:29 28.12.2011.

....a druga polovica samo želi unovčavati besplatne čekove

DO
doktorica
14:46 28.12.2011.

Više od polovice nezaposlenih osoba ima samo jednu novogodišnju želju – žele raditi. ........a druga kako se dočepati invalidske mirovine...

DU
Deleted user
18:23 28.12.2011.

doktorica, Točno ali šta je tu čudno? Pa lijepo se vidi kako se u ovoj zemlji ne isplati raditi. Tko će htjeti raditi (i imati mogućnosti) probati će otiči u EU. Zašto bi ljudi radili kada vide da se ue u ovoj zemoji sve postiže preko veza i mita? Nemaš veze ili za mito onda muljaj sustav. Uostalom gledaj podobne lopove koji su punili prošlu i novu vladu. Šta su ikada na slobodnom tržištu uspješno napravili Linić (svinjarije sa privatizacijom), Čačić (propale firme), Grčić (proplae investicije) ili Maras (gubici u poslovanju SDP-a)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije