Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jučer razbojništvo u PBZ-u i Fini

Novo razbojništvo u Zagrebu: Uz prijetnju oružjem orobio poslovnicu pošte i pobjegao

Goran Stanzl/PIXSELL
22.01.2021.
u 09:38

Policija traga za počiniteljem. Očevid je u tijeku, priopćila je policija

U Golikovoj ulici u zagrebačkom naselju Voltino oko 8,10 sati nepoznati počinitelj je uz prijetnju vatrenim oružjem izvršio razbojništvo u poslovnici Hrvatske pošte nad dvjema djelatnicama. Policija traga za počiniteljem. Očevid je u tijeku, priopćila je policija.

Podsjetimo, dva razbojstva u razmaku od dva sata dogodila su se tijekom jučerašnjeg dana u Zagrebu. Kako je priopćila zagrebačka policija, u 10.10 u Ulici Ivana Kukuljevića 11, orobljena je poslovnica Privredne banke, dok je oko 12 sati u Albrechtovoj ulici orobljena Fina.

U oba slučaja srećom nije bilo žrtva, a za počiniteljima se traga. Policija je na mjestima oba razbojstva napravila očevid. Nije priopćeno koliko je novca odneseno. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

GE
geler203
16:28 24.01.2021.

Izgleda ljudi počeli sami vračati porez tj. samoporez. To mu dođe isto kao i samoizolacija.

DO
doktorica
09:30 23.01.2021.

a nigdje pozornika na ulici,svi su po kancelarijama,grad nije više siguran

FE
federicofernandez
09:58 22.01.2021.

Ajd bar za nesto maske ljudima sluze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije