Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD PONOĆI
Povratak na članak

Novo poskupljenje cijena goriva: Cijena spremnika veća i za 5 kuna

Poskupjet će i benzin, i dizel, i autoplin

Komentari 5

PR
prokurator
11:24 30.06.2020.

to nas vlada pozdravlja par dana pred izbore i poručuje da glasamo ijopet za njih? svaki tjedan poskupljenje, jeftinije je bilo samo dok je svjetska cijena nafte bila 0 dolara!

VL
VL
_________
19:43 29.06.2020.

Svaki tjedan se podmuklo diže cijena po petaestak lipa i tako imamo najskuplje gorivo od svih zemalja koje nas okružuju, a i šire. Konkretno, u Sloveniji litra benzina košta 1 euro. Drugo, mjerna jedinica za gorivo je litra a ne spremnik. Na benzinskim crpkama su cijene izražene po litri, ne po spremniku. Koliko košta litra goriva?! Samo to trebate napisati, to je bitna informacija, ništa drugo, nikakvo metiljanje po spremnicima

VL
PV
prcko.vita
19:45 30.06.2020.

Narod se moli da se Corona vrati, pa da cijene goriva opet počnu padati na neke normalne cifre. Tuga i jad od države. Da sam ja premijer, nebi svi imali istu cijenu goriva. Vlasnici velikih vozila (puno kilovata), plaćali bi puno veće cijene goriva, a vlasnici malih auta bi plaćali manje. To su pravi socijalni potezi, a ne ovi Superhikovi koji otimaju sirotinji da bi bogati imali još više.

VL
DU
Deleted user
22:16 29.06.2020.

Već sam rekao hrvatska živi od goriva i turizma zato nas njemačka Austrija francuska Britanija me doživljavaju kao državu onaj tko je tamo zna da pričaju viceve o nama jedino još hrvati vjeruju da smo sila a to je valjda zbog nogometa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.