Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pennsylvania

Novo krvoproliće u SAD-u: U pucnjavi ubijene četiri osobe

američka policija
AFP/PIXSELL
21.12.2012.
u 21:35

Među poginulima je i napadač koji je otvorio vatru po prolaznicima vozeći se u automobilu, a kad se susreo s policijskim vozilom, pucao je i na policajce

Tri muškarca i jedna žena poginuli su u petak ujutro u pucnjavi do koje je došlo u Frankstown Townshipu u SAD-u, javlja Fox News.

Među poginulima je i napadač koji je, prema pisanju medija u Pennsylvaniji, otvorio vatru po prolaznicima vozeći se u automobilu, a kad se susreo s policijskim vozilom pucao je i na policajce.

Tijekom nesretnog događaja ozlijeđena su tri policajca. Jedan je pogođen u pancirku, drugog su ozlijedile krhotine stakla s policijskog vozila, dok je treći policajac ozlijeđen u sudaru sa sumnjivcem.

Američki mediji podsjećaju da se pucnjava dogodila tjedan dana nakon tragedije u Newtownu u kojem je 20-godišnji Adam Lanza u školi ubio 20 djece, šestero nastavnika, svoju majku i sebe.

>>Krvavi pokolj u SAD-u: ubio 20 djece i šest odraslih

Komentara 4

BO
boskovic
22:16 21.12.2012.

Svaka budala moze legalno kupit oruzje onda ga isprobavaju pucajuci po neduznom narodu to je prava kapitalisticka demokratija

PI
pistaljka
23:10 21.12.2012.

Kontrolom uma (mind control, mk ultra itd) sve je moguće napraviti. Oni koji pucaju nisu krivi, nego oni koji upravljaju njihovim mozgovima (psihopatskom hipnozom). 95% stanovništva svijeta je uljuljana u desetljećima lažnu stvarnost i nema pojma tko vedri i oblači,či, te tko što radi ili ne radi. Svjetska civilizacija je zatrpana u tisuću slojeva laži i obmana, te u takvom metežu najbolje se snalaze ti isti koji stvaraju taj metež i oni su jedini koji dobro žive i imaju sve što im srce zaželi. Otkako "mjenjači novca" prevarom preuzeše "tvorbu novca iz ničega" u svoje ruke - širom svijeta, povijest ljudske civilizacije pretvorena je u povjest kriminala, obmana, podvala, pljački, ratova, genocida svih vrsta, dehumanizma, kratko rečeno: povijest satanizma. Današnja svjetska vlada u nastjanju jest upravo takva - satanistička, a "naša" EU, je samo njezina podružnica.

CR
crocro
06:45 22.12.2012.

Preveliko je demokratsko pravo američkog naroda u smislu slobodnog posjedovanja i nošenja vatrenog oružja. Oružje mogu kupiti gotovo na kiosku poput dnevnih novina. Gotovo svaka obitelj posjeduje oružje bilo koje vrste. Statistička prognoza da će netko od toga oružja stradati je prevelika. Američki narod se mora odlučiti da li će se i dalje suočavati s masovnim ubojstvima i stradavanjima od oružja ili će tome stati na kraj. Ali nitko se ne želi od građana riješiti oružja misleći da oni i njihovo oružje nisu potencijalna opasnost za svoje okružje. Ali država to mora presjeći i donijeti stroge zakone. U Hrvatskoj koja se ne može uspoređivati, također treba pooštriti i svoje kriterije, jer oružje jednostavno treba izbaciti iz domova, kako bi smo mirno spavali. Oružje ubija i ostavlja obitelji u teškim traumama, zato se svi borimo protiv oružja, neka vlada mir i spokoj građana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije