Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Novo kršenje samoizolacije: Jedni išli po cigarete, drugi došli do graničnog prijelaza

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
Marko Dimic/PIXSELL
29.12.2020.
u 10:43

Zabilježeno više slučajeva

Zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti PU istarska je prekršajno prijavila četiri osobe koje sumnjiči da su prekršili izrečene im mjere samoizolacije. 

Kako je priopćeno, 28. prosinca u  11.35 porečki su policajci provjeravali da li se 55-godišnjak i 65-godišnjak pridržavaju mjere samoizolacije koja im je izrečena do 1. siječnja 2021.. No dvojica muškaraca nisu zatečena na adresi na koji su trebali boraviti jer su sjeli ua automobil te otišli kupiti cigarete.

Pri povratku su naišli na policajce, pa ih je ta kupnja cigareta stajala prijave. Prijave su zaradili i 27-godišnjak i 22-godišnjakinja iz Švicarske, koji su 28. prosinca u 12.45  došli granični prijelaz Požane gdje je utvrđeno da im je samoizolacija određena do 2. siječnja 2020.

Komentara 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
10:55 29.12.2020.

Novo kršenje samoizolacije: Jedni išli po cigarete, drugi došli do graničnog prijelaza jer su htjeli posjetili svetište i stratište u Bleiburgu ili pobjeći za Irsku, treci nedozvoljeno kopali kao svoji na svome po ruskim i mađarskim kontejnerima.

ZV
zvezdomor
12:06 29.12.2020.

Teško da bi zaraženom od korone bilo do cigara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije