Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ortopedski zahvat
Povratak na članak

Novo koljeno uz injekciju vlastitih masnih stanica

Klasičnom liposukcijom pacijentu će isisati masno tkivo iz abdomena te ga posebnom tehnologijom usitniti i potom aplicirati u koljeno

Komentari 19

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
16:23 25.11.2015.

Strava. Kakove veze ima Primorac s ovim? Primorac je pedijatar (recimo) koji se onako iz hobija bavi sudskom medicinom. Drugim rijecima pik zibner.

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:09 25.11.2015.

Primorac je sada postao i ortoped ? Nije li do nedavno bio forenzicar s specijalizacijom iz pedijatrije kojom se ne bavi ?

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
16:42 25.11.2015.

Mene užasno nervira kad vidim teškog kompleksaša Primorca kako se metilja gdje mu nije mjesto.U Splitu znaju svi da je bio prosječan student koji se gurao na pogon SKJ.Za vrijeme rata otišao van i nakon rata se odjednom vratio kaoo nekakav znanstvenik.Nevjerovatno ! Inače intimus Miomira Žužula,koji ga je gurao na poziciju ministra zdravstva u vrijeme vlade HDZ.Kao ministar organizirao velebne skupove o forenzici, na račun proračuna gdje se gnjusno ulizivao svjetskim autoritetima na tom području od dr.Lee-ja pa nadalje.I na kraju se uspio ugurati gdje je sada.Nedavno čitam članak o njemu kao "najcitiranijem hrvatskom znanstveniku njegove dobi" !! O tempora o mores ! Nasuprot njega imate vrsnog ortopeda,docenta dr.Hudetza,koji je stvarna mjera za izvrsnost i zaista predstavlja vrh u svom području.Kako Primorca nije sramota i ima li taj čovjek ikakvog osjećaja za moral i etiku ?

VL
VI
Vicka1976
07:36 29.11.2015.

Mene pak užasava što se redikuli poput Talmudana pojavljuju konstantno od ministarskog mandata dr. Primorca i svoju frustriranost i komplekse prenose putem anonimnih komentara (jer jedino u anonimnosti se dobro snalaze). Upravo provjerih i npr: Dr. Primorac jeste najcitiraniji liječnik u njegovoj dobi u RH (više od 3000 citata). S druge strane dr. Primorac radi "velebne" skupove o genetici na koje dolaze dobitnici Nobelove nagrade i prije te nakon što je bio ministar. Treće, dr. Primorac (gledam kroz njegove radove) se bavi istraživanjem koštanog tkiva od 1992. godine. Četvrto dr. Primorac je predsjednik UV Spec. bolnice Sv. Katarina. No, Talmudanima i sličnim to nije bitno, jer radi se o iskompleksiranim likovima koji su vjerojatno nekad u životu doživjeli intelektualnu inferironost od dr. Primorca, to ih muči i progoni i godinama (kroz očaj anonimnosti) kukuriknu.

VL
PL
@ploto@
23:03 25.11.2015.

Je li ovo doktor Hudetz koji je operirao Mirka Filipovića kad je teško ozlijedio koljeno ? Ali tko je onaj klempo pokraj njega ?

VL
BU
bubimima
17:47 25.11.2015.

S obzirom na komentare, članak bi trebalo dopuniti stvarnog ulogom dr.Primorca u ovoj priči.

VL
KO
komentant
17:39 25.11.2015.

neznam šta ste se dovezali dr. Primorca? ON je ipak dr i u poziciji, nemora imati veze sa temom . I ja se družim i viđam sa raznim dr. , pravnicima, inžinjerima a nisam u njihovoj struci niti šta drugo.. Vama očito smeta HDZ i bilo tko što je imao veze sa HDZ-om.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.