Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedna prijava

Novinarkama HTV-a Sever i Knežević nove prijave

'27.02.2011. - Zagreb - Otvorenje ZagrebDox-a. Premijera dokumentarca o boksacu Zeljku Mavrovicu, Irokez.Andrea Zlatar i Maja Sever.  Photo: Martina Popovcic/PIXSELL'
'Martina Popovcic/PIXSELL'
03.05.2012.
u 23:57

Sever nije htjela precizirati zbog čega su ona i kolegica Lela Knežević prijavljene Etičkom povjerenstvu.

- Na Dan slobode medija meni i Leli je uručena jos jedna prijava Etičkom povjerenstvu. Zbog uredničke odluke i zbog mišljenja. Pa... sretan mi Dan slobode medija! Sretan i tebi, Lela Knežević- riječi su koje je u četvrtak na vlastitom Facebook profilu objavila urednica HTV-ove emisije Hrvatska uživo Maja Sever.

>>HND: Kazna urednici Maji Sever je cenzorsko zastrašivanje

Sever nije htjela precizirati zbog čega su ona i kolegica Lela Knežević prijavljene Etičkom povjerenstvu. Podsjetimo, Sever je prošlog tjedan dobila pismenu opomenu pred otkaz koja joj je uručena sat i pol uoči emitiranja emisije. Ona joj je uručena zbog navodne nepofesionalnosti i kršenja Etičkog kodeksa u emisiji u kojoj se bavila oduzimanjem crkvenih ovlasti don Ivanu Grubišiću.

- Hvala Majo! To nam je umjesto čestitke - odvratila je Knežević, a novinarkama je podršku na majinu profilu iskazalo oko 30-ak prijatelja i kolega.

Komentara 19

MA
malamlak
06:51 04.05.2012.

zbog navodne neprofesionalnosti i kršenja Etičkog kodeksa __________________________________ molit ću da se isti kriteriji primjene i kod Stankovića! Zar nije kršenje etičkog kodeksa kad goste ljevičare i srbe postavljenim pitanjanjima navodi na samohvalu a prešućuje sve ružno o njima, noo kad pozove desničare i domoljube u pravilu izvlači najružnije stvari o njima i postavlja provokativna pitanja.

BA
Batman9
07:11 04.05.2012.

Ove dvije su lude babe pa me sve to i ne cudi...

DU
Dudek
09:16 04.05.2012.

Ana33- Zašto spominješ HDZ-e sad imaš svoje pa idi radi a da nedobiješ plaću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije