Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natjecanje u Orahovici

Novinarka Večernjeg lista Branka Osmec prvakinja je Europe u kuhanju lovačkog gulaša

Foto: Siniša Frank/Radio Baranja
1/5
28.05.2018.
u 18:19

Drugo mjesto osvojio je Ivica Getto iz Glasa Slavonije dopisništvo Beli Manastir, dok je treći bio Slobodan Bata Zorić iz RTRS-a iz Banja Luke.

Novinarka Večernjeg lista Branka Osmec nova je prvakinja Europe u kuhanju lovačkog gulaša u kotliću za novinare koje je održano u Orahovici ovog vikenda.

Drugo mjesto osvojio je Ivica Getto iz Glasa Slavonije dopisništvo Beli Manastir, dok je treći bio Slobodan Bata Zorić iz RTRS-a iz Banja Luke. U finalu 13. Prvenstva Europe nastupile su ekipe i “samci”: Vladimir Jurić, HRT Radio Rijeka, Siniša Frank, Radio Baranja (Beli Manastir), Andrea Marsanich, Il Picollo (Trst), Požeška kronika, Radio Orahovica, Turistički svet (Beograd), Dušan Veličković, RTS (Beograd), HND Osječko-baranjske županije (Osijek), Radio Slatina (Slatina) i Radio Koprivnica (Koprivnica.

Novinare je na druženje i kuhanje kao i uvijek uspješno okupio autor i vlasnik ideje VJ Primorski, a sjajni domaćini bili su orahovička
gradonačelnica Ana-Marija Petin, djelatnice TZ Orahovica kao i Vinogradarstvo i vinarstvo Patkoš.

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
20:28 28.05.2018.

Prvenstvo Europe? prije bih rekao regionalno prvenstvo Bratstvo i jedinstvo"...ljudi imaju kratko pamćenje...i nemaju dostojanstvo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije