Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

Novinarka Škaričić i političar Kujundžić iznenadili voditelje naviknute na bolji položaj

30.09.2014. u 13:00

Tako se to radi: razgovoru s voditeljem Jozom Barišićem o aferi ministra Varge gđa Nataša Škaričić jasno je svima dala do znanja da joj u njenom suverenom poslu ne treba nikakva pomoć svemoćne TV

Činjenica da mu gost emisije Milan Kujundžić uopće ne priznaje nadmoć u komunikaciji, što mu po njegovu shvaćanju voditeljskog posla automatski pripada, toliko je zatekla voditelja Aleksandra Stankovića da je na trenutak počeo hvatati zrak.

I novinarka Nataša Škaričić sinoć se u „Studiju 4“ Joze Barišića na svoj način ponašala savršeno – nalaktila se na stol kao da objašnjava zadatak kolegi mlađem novinaru. Za razliku od g. Stankovića koji je mislio da se na bilo koji način mora vratiti u poziciju nadmoći nad gostom koji od njega nešto treba, voditelj Barišić znao je što mu je činiti: kimao je glavom u smjeru kolegice Škaričić i postavljao logična pitanja koja će hrvatskoj javnosti pomoći da shvati što bi se ministru Vargi moglo dogoditi.

Kako je civilna udruga Varge financijski oživjela tek pošto je on postao ministar zdravlja, on bi sada u nekoj civiliziranoj zemlji morao podnijeti ostavku – istakla je na kraju gđa Škaričić, što je na lice g. Barišića i cjelokupne hrvatske javnost izmamilo nekakav zadovoljni poluosmijeh. Ministar Varga jutros u vijestima na Četvrtom ne sjedi u zrakoplovu za Zagreb, nego stoji iza premijerova lijevog ramena i drži se ponosno kao da u holu Microsofta svira hrvatska himna. Riječi koje u hvalu i slavu svojega dalekog puta u Redmond proizvodi šef Milanović jedini su zvuk u vijestima. Iza premijerova desnog ramena skrušeno pognute glave stoji g. Vedran Mornar, ministar znanosti, obrazovanja i športa. On svojim primjerom pokazuje kolegi Vargi kako treba podnijeti poraz.

>> 'Masterplan' bolnica od danas u javnoj raspravi

Komentara 25

OR
OraRep6i
13:54 30.09.2014.

Kao i jučerašnje pitanje i jednoj od emisija : Da li ste za to da rafinerija u Sisku prestane s radom ? I za to 'glasovanje' platit ćete 0,89 kn s PDV-om. Pa ta dalekovidnica nam je postala ruglo, auglo, a nažalost i kultura života ... Na ovakvim pitanjima uzimati novce od gledatelja. S R A M O T N O !!!

DU
Deleted user
13:19 30.09.2014.

Neću o ovome ništa reći, nego o onoj HRT beskorisnoj tvorevini. Osnovali su IMS koji kao prikuplja i distribuira vijesti. Prikupe kroz dan par vijesti i onda ih do besvjesti ponavljaju na svim svojim programima i informativnim emisijama. Tko je u nedjelju slušao poljoprivrednu emisiju na prvom programu radija isto je mogao vidjeti i u plodovima zemlje ali sada sa slikom. Drugi primjer je prilog sa dječakom koji je dobio asistenta u nastavi. I još mnogo drugih sličnih primjera ima kojih se momentalno ne mogu sjetiti. Za vrijeme SFRJ na televiziji i radiju bilo je raznovrsnih priloga i reportaža sa svih strana. Ako oni tako misle raditi dalje dosta im je jedan program a druge frekvencije neka prepuste onima koji znaju.

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:31 30.09.2014.

Gledajući Kujundžića predlažem Kolindi da povuče kandidaturu za predsjednicu da se ne rasipaju glasovi Hrvata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije