Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi dan škole

Novinarka rasplakala malenog školarca neočekivanim pitanjem

novinarka
Foto: Screenshot
1/2
20.08.2015.
u 17:56

– Ne znam kako ću nakon ovoga svoju djecu jednog dana poslati u školu – napisala je Courtney Friel na društvenoj mreži.

Prvi dan škole posebno je stresan za sve mališane, a u to se još jednom uvjerila novinarka Courtney Friel s američke televizijske kuće FOX koja je radila reportažu o prvom danu škole.

Naime, znatiželjna novinarka ispitivala je nasumično odabrane mališane vesele li se školi i svi su s osmijehom na licu odgovorili potvrdno. No kada je četverogodišnjeg dječaka Andrewa upitala hoće li mu u maloj školi nedostajati mama, uzbuđeni dječak kao iz topa odgovorio je ''ne'' nakon čega je briznuo u plač.

Čini se da prije pitanja ipak nije bio svjestan da školsku klupu neće dijeliti sa svojom majkom i da će školske obveze morati savladavati samostalno.

Nedugo nakon emitiranja reportaže novinarka je na svome Instagramu objavila snimku malenog Andrewa. – Ovo mi je slomilo srce i sada me brine kako ću svoju djecu jednog dana poslati u školu. Pokušao je biti tako hrabar – napisala je novinarka uz objavu. 

 

 

This breaks my heart and now I'm anxious about sending my kids to school! He was trying to be so brave!

Videozapis objavljuje courtney Friel (@courtneyfriel)

>>Sjela u kafić na piće pa je izbacili nakon što joj je dijete počelo plakati

>>Ups! Pogledajte što se dogodilo ovoj bebi

Komentara 3

LA
LANA555
02:21 21.08.2015.

Malo granice Vi novinari molim ljepo.

MM
mmiocic
02:49 21.08.2015.

Bezveze...

QW
qwas33333
10:02 22.08.2015.

mali će bit novinar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije