Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagiralo udruženje novinara
Povratak na članak

Novinarka policiji prijavila prijetnje smrću, odgovorili su joj da dođe za tri dana

Udruženje novinara u BiH je od MUP-a i policije zahtijevalo hitnu reakciju i sankcioniranje policajaca koji nisu odmah otvorili slučaj, a nakon toga, policija je ipak nešto poduzela

Komentari 1

VO
VolimNeVolim
22:00 25.05.2020.

Glupost, pa nije izrekao prijetnju osobno novinarki nego svima koji bi išli kroz njegovu šumu. Način je jako grub ali mi se čini da nije protuzakonin. Naprimjer, odsječu glavu svim strancima koji uđu u moju kuću, A pravnici će naa to dati odgovore. <<sad radi se o BiH pa neznam kakva su tamo pravila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.