Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnja demokraciji
Povratak na članak

Novinarka nobelovka kritizirala Facebook: 'Algoritmi daju prednost širenju laži'

Filipinci su u vrhu u svijetu po vremenu provedenom na društvenim mrežama, prema studijama kompanija za upravljanje društvenim mrežama iz 2021.

Komentari 1

MX
Mister X
18:18 09.10.2021.

prijetnja demokraciji " Samo mi novinarki i politicari smo iskrenaši govorimo istinu klao i popovi. Dok obični "narod na Faceboloku lažu kao psi živili mi novinari Samo ne oni iz Rusije S. Koreje ili Islamskih država jer obni su lažovižovi ala Facebook privatni: 'Algoritmi će daju prednost širenju laži.. Za to sam ja super plačena da vas opametim !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.