Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savladao zaštitara

Novinarka izbodena u vrat na radiju koji je bio vrlo kritičan prema vlastima

Foto: Reuters
1/8
23.10.2017.
u 21:55

Novinarka je hospitalizirana, a radio postaja poznata je kao jedna od rijetkih koja je često kritizirala vladajuće strukture.

Nepoznati napadač danas je ušao u prostorije ruske radio stanice Ekho Moskvy i izbo je nožem u vrat novinarku prije nego što je uhapšen, piše BBC..

Ruska radio stanica Ekho Moskvy poznata je kao jedan od rijetkih medija u Rusiji koji je izazito kritičan prema Kremlju.

- Muškarac je upao u zgradu, oslijepio je zaštitara sprejem i potom je došao u naše prostorije - izjavio je glavni urednik Aleksej Venediktov.

1/8

- On je provalio u zgradu i izbo je nožem u vrat našu novinarku Tatjanu Felgengauer. Zaštitari su ga savladali i mi smo ga predali policiji - rekao je Venediktov.

Novinarka je hospitalizirana i život joj nije u opasnosti.

Komentara 46

KV
kvatrić
22:32 23.10.2017.

Taj radio je nekakav NVO parazitski brlog, nešto kao Documenta, GONG i slični kod nas. Već je prezime ove vrlo znakovito. I nju i sve ostale protudržavne elemente sa tog radija poslati na hlađenje u Sibir. Kreni Vladimire, bandu gazi.

ST
stomugromova
22:13 23.10.2017.

Opet propagandne izmišljotine .Napadač je uhvaćen.Da ga je poslala vlast,niti bi ova preživjela niti bi napadača vidjeli.Odjel za laži radi punom parom.

OD
odisej22
06:51 24.10.2017.

To nema veze s vlašću,jel da? Onako ipsk se ne može prikriti profesionalni pristup- zaslijepiš zaštitara,izbodeš al da samo zadtrašiš. No komentari kod nas su desničarski i puni razumijevanja za sirotog Putina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije