Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
namet

Novigrad Podravski: Uveli su porez na vikendice i preduhitrili Linića

asfaltiranje, novigrad podravski
Marijan Sušenj/Pixsell
02.05.2012.
u 23:20

Za jedan četvorni metar plaćat će se pet kuna poreza. Odluka je naišla na odobravanje mještana, a porez će biti trošen namjenski i to na uređenje 50 kilometara puteva.

Općina Novigrad Podravski uvodi porez na vikendice te je tako preduhitrila ministra financija Slavka Linića u namjeri da sljedeće godine uvede porez na kuće za odmor na državnoj razini.

U Novigradu Podravskom za jedan četvorni metar plaćat će se pet kuna poreza, javlja HRT.

Odluka je naišla na odobravanje mještana, a porez će biti trošen namjenski i to na uređenje 50 kilometara puteva.

Očekuju da će se ovim nametom u općinski proračun sliti oko 100.000 kuna.

Komentara 19

Avatar Ivica6
Ivica6
23:58 02.05.2012.

Da, lako im je uvesti porez na vikendicu kada tamo Čačić nema svoju! Ali, on ionako ima \"lovačka društva\", a ne vikendice.

JO
jožek2
06:05 03.05.2012.

Uvođenje poreza primljeno sa odobravanjem građana, to je lokalna vlast uvela dosta prihvatljiv porez, ali s tim nisu izbjegli i onaj drugi državni to jest Liničev, te kad sei on uvede neće onda neće biti sa odobravanjem.

TS
ts
23:42 02.05.2012.

u prevodu, lopovi preduhitrili lopova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije