Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stupa na snagu ovaj tjedan
Povratak na članak

Novi zakon u Ukrajini: Civili smiju pucati na neprijatelja; Oglasio se Kremlj i zaprijetio

Prema zakonu, koji je na snazi od ponedjeljka, stranci i osobe bez državljanstva koje ilegalno žive u zemlji također mogu posjedovati oružje i upotrijebiti ga protiv ruskih vojnika uključenih u napad na Ukrajinu.

Komentari 4

Avatar kozorog
kozorog
14:48 10.03.2022.

od ovog masovnog naoružavanja ljudi štetu će imati samo ukrajina. već sad mediji jedva mogu sakriti notornu činjenicu o svakodnevnim provalama u kioske, banke, poduzeća, stanove, pljačkama. sad kad se budu svi naoružali, gdje će im biti kraj. kosovari su puni oružja, njih ni turci, ni kraljevina juga a ni sfrj nije uspjela totalno razoružati. kad jednom narod dobije oružje, gdje će mu biti kraj? jesu ovi u kijevu sigurni da će se to 'vratiti'? oružje se uvijek okrene protiv tebe.

VL
DU
Deleted user
18:18 10.03.2022.

A sta ako prepoznaju nekog od politicara kao neprijatelja jel mogu i u njega pucati a da o neprijateljskim cuvarima banaka da i nepricamo

VL
Avatar Ginomo1878
Ginomo1878
13:36 10.03.2022.

Ovo je baš "pametan potez". Sada će Rusi imati potpuni legitimitet poubijati sve civile tj. tretirati ih kao vojnike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.