Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez Castra s Castrom
Povratak na članak

Novi vođa Diaz-Canel potpuno otvara Kubu?

Nakon 60 godina kraj dinastije Castro, no Raúl ostaje prvi igrač. Kuba ima dvije valute – kubanski peso (CUP) u kojem primaju plaću i konvertibilni peso (CUC) za turizam, a jedan CUC vrijedi 24 CUP-a

Komentari 3

ST
Startrack
19:52 20.04.2018.

Valjda misli pustice ih sve na azilj u USA a once i dalje provodit socijalizam na Kubi.

VL
KU
kupatilo
06:32 21.04.2018.

pusis kubu

VL
NE
Nepokolebljiv
16:51 21.04.2018.

Kuba je uvijek bila otvorena onima koji su htjeli doci ali sta sa onima koji nisu htjeli? Moze on otvarati ali Ameri nece doci dok Kubanci plate oteto privatno americko vlasnistvo makar simbolicnom cijenom. Vlada Predsjednika Eisenhovera je zahtjevala simbolican minimum od $0.06 za protuvrijednost svakog otetog $1.00 ali Castro nije htio pristati pa je dobio sankciju americkog embarga na poslovanje s Kubom. Tako ce biti dok god oteto ostane neplaceno ili vraceno samo sada nece biti dovoljno 6% realne cijene.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.