Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIPANJE MOSTA

Novi udarac za Most, odlazak najavila i Ines Strenja: Ja sam svoju borbu u politici završiila

Ines Strenja Linić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
19.05.2020.
u 22:56

Večeras je i Mostova zastupnica najavila da se povlači iz politike

Nakon Slavena Dobrovića Most je napustilo još dvoje članova užeg vodstva stranke. Radi se o Ružici Vukovac i Vladi Mariću.

No, večeras je i Mostova zastupnica najavila da se povlači iz politike. Učinila je to u poruci u kojoj je pozdravila Slavena Dobrovića.

Ines Strenja, koja je još jesenas napustila stranku, no ostala je u Mostovu saborskom klubu, danas je na svom Facebooku kratko poručila Dobroviću: “Bilo je časno biti s tobom rame uz rame, u borbi za neku bolju Hrvatsku. Sretno ti bilo prijatelju, ma gdje nastavio svoju borbu. Ja sam svoju u politici završila. Vidimo se.”

Ključne riječi

Komentara 18

RE
RedTree
00:41 20.05.2020.

Most je imao veliku priliku prije četiri godine i mogao je mnogo toga promijeniti, ali ne oni se bavili igrama i na kraju sami sebe dvaput izbacili. Šteta, nisu bili dorasli velikoj prilici.

MA
mago6235
23:18 19.05.2020.

Miro Bulj je naivcina i dobro namjerna osoba koja se precjenjuje osobno ,Petrov je umisljeni, oholi karijerista a Grmoja je nesto sto se moze svrstati u spletkarosa koji u svemu kod drugih vidi nepostenje i pogresno..sa svojom moci spletkarosa od ucitelja uvukao se u saborskog zastupnika.Tako nemile osobe jednostavno nema pretekao je onu dvojicu ivu i Zokija....

BA
ball
23:11 19.05.2020.

Mostov brod tone brzinom munje joj tone li tone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije