Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Federalni sud
Povratak na članak

Novi udarac Trumpovim naporima da ospori izbore: Odbačena tužba o glasovanju poštom u Pennsylvaniji

Sudac je slučaj opisao kao "nategnute argumente bez osnova i spekulativne optužbe"

Komentari 8

Avatar ukurtapash
ukurtapash
18:17 22.11.2020.

trump se republikanskom sucu kojeg je imenovao obama ekspresno zahvalio, i napomenuo kako njima i trumpu odgovara brza presuda, ponajprije zato sto trumpov tim dobiva na vremenu i brzi put ka ustavnom sudu gdje robinette bideta ceka njegov stari prijatelj clarence thomas. btw, prestanite citati mainstream medije.

VL
PR
Prat
07:51 25.11.2020.

A uratka..cijedila mu se boja za kosu..kao da piše o invalidima iz života na vagi. Ni riječi o procesu i detaljima odbacivanja optužbe očite prevare.

VL
LO
Lolita3
08:33 22.11.2020.

Trump nije ratovao. Bojim se da će Biden (ili njegove sive eminencije koje ga upravo ustoličuju na silu) taj "nedostatak" htjeti otkloniti što prije. Najprije u Europi i to nuklearnim oružjem. Pa ti onda vidi tko je, za tebe, boljiji američki predsjednik?

VL
CR
crocro
08:02 22.11.2020.

Bilo bi idealno kada bi Hrvatska bila na nivou Švicarske i da joj nisu potrebne nikakve asocijacije. Hrvatska je u razvijanju i tranziciji i Hrvatska treba biti povezana s svojim partnerima u EU. Hvatska daleko više profitira kao članica EU nego da nije članica EU, naročito u ovakvim okolnostiama kakve su danas. Neshljivo je kako vas većina podupire Trupma koji očito iz određenih interesa gura naprijed samo i jedino Ameriku. Naravno da je to dobro, ali se saveznici trebaju ujedinjavati a ne razjedinjavati. Trump se, nažalost distancirao od EU, te podupire zemlje članice da napušaju EU, što niti malo nije diplomatski niti korektno. Razvijene članice EU bi samostalno i bez pomoći mogle krenuti dalje, ali novije članice koje nisu na tom stupnju razvijenosti, teško da bi osjetile boljitak, već pad. Također je u konfliktu i s nekim drugim državama što također nije dobro. Mišljenja sam da jedan tako važan svjetski lider treba ulijevati povjerenje prema svima. I na kraju, ako je većina Amerikanaca dala potporu Bidenu, onda to treba muški prihvatiti. Ako su Amerikanci u svojoj kući željeli imati Bidena za vođu, onda tko smo mi mali ljudi i Hrvatskoj da podržavamo onoga koga amerikanci u većini ne žele. Sada će Biden puno toga morati učiniti i promijeniti onako kako želi većina amerikanaca. A vi možete i dalje podržavati Trumpa u nekim drugim kampanjama ako se Trump kandidira za predsjednika. A sada će biti predsjednik kojega su očito većina amerikanaca izabrali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.