Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više privlače zanati

Novi trend u razvijenim društvima: S doktoratom iz fizike radi kao postolar, računovođa prodaje sir

14.04.2023.
u 21:15

Svaki dan bio je više-manje isti. Pitao sam se hoću li zbilja provesti sljedećih 40 godina za stolom buljeći u kompjutor? Je li to zaista ono što želim?, prepričao je svoje iskustvo računovođa koji sada prodaje sir

Komentara 7

SL
slavenZadravec
22:18 14.04.2023.

Trend ili izdvojeni slučajevi? S druge strane, siguran sam da bi 90% postolara odmah pristalo raditi poslove koje obaljaju doktori fizike kada bi znali i kada bi im netko nudio takve poslove. Pravi primjer prihvaćanja slabije plaćenog posla koji nudi više smisla i zadovoljstva bi bilo odustajanje od karijere korporativnog odvjetnika zbog obavljanja posla javnog pravobranitelja.

ZI
zinegoid
23:28 14.04.2023.

vjerojatno je to njima prije izazov nego profesionalna orijentacija od koje će živjeti. ipak žalosno je da sva ova omladina nikada u životu neće držati nekakav alat u rukama, od koljevke pa do groba. sve im je servirano, ne daje im se alat da se ne daj bože ne ozlijede. u skandinavskoj državi u vrtićima djeci daju alatke da nešto rade, preneraženi naši mudrijaši pitaju da što ako se ozljede. odgovorili im da će ranu sanirati kao i svaku drugi. znači to je prirodan način odgajanja...

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
07:00 15.04.2023.

" Uči da ne moraš raditi "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije