Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu ga pregledali

Novi trag u Portugalu: Nestalu Madeleine traže u bunaru?

Obitelj nestale Madeleine McCann
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
06.07.2014.
u 17:25

Napušteni bunar nije vidljiv s ceste, a dubok je devet metara. Nalazi se 875 metara dalje od apartmana u kojem je nastala djevojčica

Otkada je Madeleine McCann nestala iz apartmana u portugalskom naselju Praia da Luz 2007. godine, istražitelji su ispitali mnoge tragove i pročešljali golemo područje, ali ne i napušteni bunar koji se nalazi 875 metara dalje od mjesta gdje je djevojčica posljednji put viđena.

Utvrdio je to bivši detektiv Scotland Yarda Roy Ramm pa je, javlja Daily Mail, naveo policiju da pretraži napušteni bunar koji se nalazi na području u kojeg kao kamp koriste Romi.

Bunar nije vidljiv s ceste, a dubok je devet metara dok voda doseže razinu od četiri metra.

- Mještanima je to mjesto itekako poznato. Koriste ga kriminalci za odbacivanje ukradenih predmeta poput torbica ili novčanika - kazao je Ramm koji je proveo čak 27 godina u službi. Bio je zaposlenik Metropolitan policije gdje je istraživao najteže zločine od ubojstava i silovanja do trgovine ljudima.

Britanska policija pokrenula je prije tri godine novu istragu o nestanku njihove državljanke. Nedavno su pretražili šikaru koja se nalazi u blizini bunara, ali nisu zavirili u njega. Nisu ništa pronašli.

>>Policija: Uskoro uhićenje osoba povezanih s nestankom Maddie McCann!

Komentara 4

OB
Objektivno...
18:42 06.07.2014.

U Hrvatskoj prema zakonu nestale osobe traži - Crveni križ. To traženje (našli nekoga ili ne našli) prema Zakonu o Hrvatskom Crvenom križu (NN 71/10) se plaća 0,2% iz SVIH proračuna. Baš me zanima jel to tako zakonski riješeno i u Portugalu? Ne znam što na ovo preklapanje traženja kaže ministar Ranko Ostojić jer ista stvar (traženje nestalih osoba) je posao i - Policije. Koja se za traženje osoba u NENO (nacionalna evidencija nestalih osoba) ne plaća 0,2% Ministre, ako je prošao nos, recite... Što kažete da ja osnujem udrugu koja će se baviti policijskim uviđajima? Jel kužite foru?

Avatar žljeb
žljeb
21:15 06.07.2014.

mama zna gdje je Medeleine

DU
Deleted user
06:49 07.07.2014.

Treba ove njene roditelje baciti u taj bunar,zasto se toliko dize pompa oko tog djeteta,pa djete se normalno mora zaliti,ali kako nase medije ne posvecuju pozornost,na tisuce i tisuce Palsetniske djece,Afganistanske,Iracke,Libijske,pa cak i nasih "izgubljenih"djecaka i curica......................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije