Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detaljna prognoza

Novi tjedan donosi i novu promjenu vremena...

vrijeme
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
19.11.2017.
u 18:22

Nova promjena vremena donosi više sunca i više temperature

Nakon niza tmurnih, kišnih i maglovitih dana idući tjedan donosi novu promjenu. U ponedjeljak ujutro još će biti hladno. No prema sredini tjedna bit će više sunca i sve toplije

U ponedjeljak nas čeka pretežno sunčano, u unutrašnjosti povremeno s umjerenom naoblakom. Na kopnu ujutro mjestimice mraz i kratkotrajna magla. Vjetar većonom slab, na Jadranu većinom umjeren sjeverozapadnjak, uz obalu ponegdje bura, na južnom dijelu još u početku povremeno jaka. Najniža jutarnja temperatura od -5 do 0, na Jadranu između 4 i 9. Najviša dnevna od 5 do 10, na Jadranu između 12 i 17 °C.

Prema prognozi DHMZ-a od utorka će biti djelomice sunčano i uglavnom suho, a uz povremeno više oblaka malo kiše može biti uglavnom na sjevernom Jadranu. 

vrijeme
1/25

Prema sredini tjedna postupno sve toplije, uz umjeren jugozapadnjak, od srijede na Jadranu jugo.

Dnevne temperature će se na kopnu kretati između 15 i 16 °C.

Pogledajte video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

 

Ključne riječi

Komentara 4

PR
prajdali100
19:39 19.11.2017.

Ma nemojte nam reci ! Pa do jučer ste govorili o snijegu i zahlađenju.Bruka.

MO
modovisisajteMaraschino
19:06 19.11.2017.

do neki dan pola metra snijega najave, sad zatopljenje... vi kao da prognoze izvlačite na papirićima iz šešira... ma da tako radite sigurno bi nešto i pogodili....

SE
Seprtlja
20:07 19.11.2017.

Što ste gledali prognozu u staklenoj kugli pa se malo zarosila i zamaglila? A taman sam gojzerice podmazala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije