Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET DRUGAČIJI
Povratak na članak

Švedska promijenila svoj modela praćenja zaraženih koronavirusom

Iako je broj novozaraženih u Švedskoj proteklih tjedana usporio, od početka pandemije je u skandinavskoj državi zaraženo 78 tisuća ljudi, mnogo više nego u susjednim nordijskim zemljama.

Komentari 6

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
08:49 21.07.2020.

Tamo pedofili imaju pravo na anonimnost, a zaraženi koronom ne?! Ma krasna država.... Alah uekber

VL
XA
xaron
07:23 21.07.2020.

Evo sad ko mjenjaju model nakon tisuča nepotrebnih žrtava. Tako ti je to u toj “demokraciji”. Niko nije kriv za smrt velikog broja ljudi jer je to bila demokratska odluka vladajuče partije.

VL
SI
sisavac
07:16 21.07.2020.

pa švedska ionak ima više stanovnika nego norveška, finska, danska, ili pak sirote baltičke zemljice. oni bar ne lažu ko većina ostalih.

VL
AA
aabbcc
11:50 21.07.2020.

U Švedskoj je jedino pravilo cuvaj se sam za pametne a za ove druge ima taj stozer .... Djecu virus nece i to je dobro.

VL
PE
penelopea025
22:29 20.07.2020.

Ovdje u CH gradjani izlaze na referendum protiv pracenja ljudi, vele gradjani da ne zele u svojoj zemlji digitalnu diktaturu kao u Kini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.