Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astronomske cijene

Novi slučaj previsokih cijena: Dva mala piva i sok platio 110 kuna!

dubrovnik, stradun (1)
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
02.08.2013.
u 12:34

Čitatelj se potužio i kako je u restoranu u uvali Lapad dvije ledene kave i točeno domaće pivo platio 78 kuna.

Željko Vukosav, čitatelj Večernjeg lista, požalio nam se kako je u caffe baru Trubadur u starom dijelu Dubrovnika, dva mala piva i sok od brusnice platio čak 110 kuna.

– Od toga je PDV samo 9.73 kn, ali vlasnica Franica Brešković ''ne nalazi prostora'' za razumnije cijene. Zadnji put sam bio u Trubaduru prije 6 godina. Tada smo tri pića platili 65 kuna, čime sam tada također bio zgrožen, a plaće nam se u međuvremenu nisu udvostručile, piše čitatelj.

Željko Vukosav iz Zagreba potužio se i kako je u restoranu u uvali Lapad dvije ledene kave i točeno domaće pivo platio 78 kuna. 

>> Cappuccino u Dubrovniku kao da je od suhog zlata - čak 31 kunu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije