Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTARSTVO VANJSKIH I EUROPSKIH POSLOVA
Povratak na članak

Novi šef diplomacije: Grlić Radman preuzeo dužnost

Novi šef hrvatske diplomacije smatra vrlo važnim to što je od Pejčinović Burić naslijedio dobar tim iskusnih diplomata i veleposlanika pa stoga pripreme odlično napreduju.

Komentari 3

Avatar rubinet
rubinet
11:37 20.07.2019.

Malo sam kopao po međumrežju...Dotični je" sin .. socijalističkog direktora .... koji je u privatizaciji 90-ih postao većinski vlasnik tvrtke koju je vodio".....Pametnom dosta.

VL
BS
@bserver
23:24 19.07.2019.

Em grlić em radman.. u diplomaciju se od 45 jako selektivno slalo, zna se kako. Evo, part II ide dalje

VL
TI
Tirano
07:08 20.07.2019.

Mada je Svijet prepun vrlo utjecajnih i poznatih Hrvata, ne posežemo za tim vrlo kvalitetnim ljudima, bitna je stranačka podobnost što je u međunarodnoj politici zaista nevažno? Treba napokon okrenuti stvar u korist RH, gdje neće svaki drugi ministar biti kradljivac!? Dokle će Hrvati trpiti samovolju pojedinaca!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.