Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To ne može proći nekažnjeno'
Povratak na članak

Novi problemi za hladnoćama najpogođeniju američku saveznu državu

Pet najvećih rafinerija emitiralo je gotovo 170 tona štetnih spojeva, uključujući benzen, ugljični monoksid, vodikov sulfid i sumporni dioksid, prema preliminarnim podacima dostavljenim Teksaškoj komisiji za kvalitetu okoliša (TCEQ).

Komentari 1

SI
sisavac
13:13 22.02.2021.

zimovanje petrokemije?! jel ova to izjavila u svjesnom stanju? jel ona zna što znači zaustavljanje rada jedne rafinerije, koja preradi dnevno 800.000 barela nafte?! jel ona zna tko sve u tom lancu mora u pravom trenutku stati sa vađenjem nafte, transportom, da bi u samoj preradi netko mogao kliknuti 'off'? nije to njen mobitel iz kine, sa naljepnicom jabuke, kojeg samo tako ugasiš. drugo, najbitnije, u polarnim uvjetima zaustaviti proizvodnju u rafineriji, kad lijepi dio posla ide na proizvodnju lož ulja... hehe, ovi aktivisti se sve češće rastaju sa mozgom. a spaljivanje tih ostatak je uobičajeno u tom poslu. šteta što ne vidite kako nastaju solarni paneli, a još gore, da ne vidite kako se recikliraju, tj. prerađuju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.